-0.3 C
Alajärvi
perjantai 12.4.2024
MAINOS

Hanna Siirilä heitti mestariksi

Yleisurheilun hallikausi on varsinkin pika- ja aitajuoksijoille ja hyppääjille tärkeä matkalla kohti kesän koitoksia.

Pienten vastoinkäymisten takia Ankkurien seiväshyppääjä Mikko Paavola, kestävyysjuoksija Antti Ihamäki ja pikajuoksija Teemu Tuomela eivät valitettavasti päässeet tällä hallikaudella testaamaan kuntoaan, mutta kaikki ovat harjoituskunnossa, ja harjoittelu jatkuu kohti kesää.

MAINOS

Mikko lähtee huhtikuun alussa harjoitusmatkalle Amerikkaan, Antti viettää huhtikuussa muutaman viikon alppimajassa ja Teemu harjoittelee Mustasaaressa Botniahallin hyvissä olosuhteissa.

Nykyään myös pitkien heittojen harrastajat pääsevät kilpailemaan talvella. Moukarinheiton talvimestaruuskilpailuissa Kaustisella pikkupakkasessa käydyssä kilpailussa Ankkurien Hanna Siirilä otti ylivoimaisen voiton T15 sarjan kilpailussa tuloksella 52,14.  Tässä sarjassa heitetään 3 kg:n välinettä.

Hanna harjoittelee tiiviisti Juhana Karjanlahden valmennuksessa, ja harjoittelu tapahtuu pääosin Alajärven Monitoimitalon suorituspaikoilla. Hanna oli tyytyväinen mestaruuteen, mutta tulos vähän harmitti. – Odotin jotain 55-metristä tulosta, kertoi Hanna.

Juhana Karjanlahti heitti miesten kisassa, mutta tällä kertaa hän jäi ilman tulosta. – Flunssa vei mehut, totesi Juhana.

Tampereella moniotteluiden hallimestaruuskilpailuissa Katariina Leppäaho oli N17 sarjan 5-ottelussa seitsemäs pistemäärällä 3116. 60m aidat kulki Katariinalta ennätysaikaan 9.23, korkeutta hän hyppäsi 1.56 ja työnsi kuulaa 10.45 sekä hyppäsi pituutta 4.67 ja juoksi 800m 2:43.42. – Pituushyppy meni hiukan alakanttiin, muuten sarja oli kunnon mukainen, sanoi Katariina.

Yleisurheilun kotimainen hallikausi huipentui nuorten (17-22v.) SM hallikilpailutapahtumaan, joka järjestettiin Botniahallissa Mustasaaressa. Mukana oli peräti 750 urheilijaa.

Katariina Leppäaho juoksi N17 sarjan 60 metrin aidat aikaan 9,16 ja 300 metrin aidat 45,65, jolla matkalla hän oli kuudes. Molemmilla matkoilla syntyi oma ennätys. Korkeushypyssä Katariina oli jaetulla viidennellä sijalla tuloksella 155.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät