3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Aarrekartta 2024 esillä Lappajärven kirjastossa

Lappajärven kirjastossa nähdään taas toimintakeskuksen kuvataidepiirin taidetta viime syksyn ja tämän kevään ajalta. Jokaisella on oma upea kädenjälkensä ja tyylinsä. Erilaiset kasvi- ja eläinaiheet ovat hyvin edustettuna, luonto on ehtymätön inspiraation lähde.

Tämän vuoden tekniikoita ovat olleet muun muassa peitevärimaalaus pullopeiteväreillä, hiilipiirros ja erilaiset sekatekniikat. Näyttelyn yhteinen nimityö on suuri kollaasi, johon jokainen sai leikata mieleisiä aiheita lehdistä ja myös värittää.

MAINOS

On kokeiltu, miten värit näkyvät ja käyttäytyvät, kun käytetään välillä eriväristä paperia työn pohjana. Tutkittiin taidekirjoja – taiteen historiasta sai valita mieleisensä työn ja maalata siitä mukaelman. Kevään ja pääsiäisen kunniaksi askarreltiin kukkia ja saatiin niihin mahtavat sävyt.

Kuvataidepiiri on Järvilakeuden kansalaisopiston järjestämä Kuvataidetta ilolla ja sydämellä, opettajana Anni Viitasaari. Toimintakeskuksen ohjaajat ovat olleet ohjaamassa ja auttamassa. Kiitos myös kirjaston henkilökunnalle taas taiteen esillepääsystä.

Näyttely on auki 3.-29.4. Lappajärven kirjaston aukioloaikoina ma, ti, to klo 11-18, ke, pe kello 9-16 ja omatoimikirjasto joka päivä kello 7-21 osoitteessa Hyytisentie 5, Lappajärvi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät