3.1 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Pohjanmaan Ladyt ilottelevat helatorstaina!

Pohjanmaan Leidit esiintyvät Taiteen Päämajassa Vimpelissä helatorstaina 9.5. kello 18 osoitteessa Sääksjärventie 252, Sääksvesi.

Kyseessä on noin tunnin mittainen musiikillinen ilotulitus tuttujen hittien parissa! Maritzan luotsaamassa Pohjanmaan Leidien ryhmässä esiintyvät Laura Takala, Henna Hernesniemi, Neea Saukko ja Maritza. He esittävät tuttuja iskelmähittejä potpurina.

MAINOS

Helatorstain konsertissa on huippupäivä nostaa energiat kattoon, nauttia musiikista ja yllättää äiti, isovanhemmat tai oma puoliso lähtemällä konserttiin idylliseen ja tunnelmalliseen Taiteen Päämajaan. Muista ottaa mukaan lämmintä vaatetta, sillä kivinavetan viileyys voi yllättää.sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät