Uusia ylioppilaita!

560
Mainos[adrotate banner="3"]

Jälleen on se päivä, kun uusien ylioppilaiden nimet tulevat julkisiksi!
Päivitämme tähän juttuun ylioppilaiden nimet sitä mukaan, kuin niitä lukioilta saadaan.
Mikäli jakelualueemme nuori valmistuu ylioppilaaksi muualta kuin oman alueemme lukioista ja haluat saada tiedon siitä torstai-lehteen, ole hyvä ja ilmoita lukio ja nuoren nimi osoitteeseen toimitus@torstai-lehti.fi.

Lappajärven geolukio

Abuzaid Labib, Autio Nea, Jokitalo Edit, Kielaankangas Julia, Kivinen Minea, Korkea-aho Roope, Kraatari Oskari (kaksoistutkinto), Lukina Ksenia, Luoma Lauri, Mäkelä Veeti, Turpeinen Venla ja Viita-aho Siina.

MAINOS

Kuortaneen lukio ja urheilulukio

Uudet ylioppilaat jakelualueeltamme: Korpela Nella, Soini, Mäkelä Onni, Vimpeli.  

Alajärven lukio

Antila Veera, Haanpää Aino, Heikinmäki Eetu, Heikkilä Ronja (kaksoistutkinto), Herrala Noora, Hosionaho Hannes, Huhtala Sini, Huhtikangas Matilda, Hägg Milja, Härkönen Erika, Joensuu Ilari, Joensuu Pihla, Juudin Saimi, Järvinen Jimi, Kantola Akseli, Kantonen Elina (kaksoistutkinto), Keski-Mäenpää Joona, Kiviaho Petri, Koivunen Aapo, Korkeakangas Tahiti, Kuoppa-aho Helmiina, Kytölä Julia, Laakso Helmi Roosa, Latvala Julia, Leppänen Kerttu, Mattila Seela, Murto Lyydia, Nieminen Lumikki, Niukkanen Olivia, Nuolikoski Roosa, Palmu Matias (kaksoistutkinto), Pelkonen Oliver, Penttilä Essi, Perälä Luukas, Pesu Ella, Riihimäki Henna, Salmenautio Atte, Salo Jade, Syrjälä Ilona, Takala Emma, Tuomela Amanda, Turja Jasmine, Uusitalo Matias, Viirumäki Viivi, Viitasaari Matias, Yli-Hemminki Kaapo. 

Vimpelin lukio

Aho Aaro, Haanpää Niko, Haavisto Julia, Hannila Tino, Heinonen Julita, Isojoki Minttu, Isoranta Arttu, Jaakkola Ella, Juoperi Kaapo, Kangasniemi Sanni, Kaunisto Fanni, Kauppi Joni, Koivukoski Aapo, Koskelaine Nico, Lassila Eemeli, Lassila Henna, Lehto Simon, Luoma-aho Rasmus, Mäkinen Anni-Sofia, Peltokangas Juuso, Riihimäki Aino, Tunkkari Carita, Utanen Ronja-Kristiina, Viinamäki Alisa, Ylitalo Anselmi.

Kaustisten musiikkilukio

Uudet ylioppilaat jakelualueeltamme: Kivinen Jesse, Vimpeli, Lehtinen Emil, Lappajärvi, Ventilä Laura, Kaustinen.

Perhon lukio

Uudet ylioppilaat jakelualueeltamme: Ahola Martti, Kyyjärvi, Simola Satu, Kyyjärvi.

      

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa