JymyJussit ottivat voiton Ankkureista

Ankkurien ykköspalkittu lukkari Elmeri Iivonen sotki JymyJussien sisäpeliä läpi ottelun. Kuva: Ville Vuorinen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Ankkurit matkasivat ensimmäiseen vieraspeliin maanantaina Seinäjoelle. JymyJusseja vastaan käyty ottelu oli ponnetonta sisäpeliä molemmilta joukkueilta. Kotijoukkue JymyJussit voitti ottelun niukasti jaksoin 2-1 (1-0, 0-1, 1-0)

Ottelun ensimmäisessä vuorossa sisäpeli oli molempien joukkueiden osalta erittäin nihkeää ja tilanteet jää nolliin. Toisessa vuorossa tilanteita nähtiin molempien joukkueiden osalta. Ankkurit sai yhden kotiutuspaikan, mutta juoksua ei nähty. JymyJusseille vuorossa rakentui useampi tilanne ja he onnistuvat siirtymään 1-0 johtoon Markus Hallasuon kumuralla.

Jakson kolmannessa vuorossa Ankkureille rakentui tilanne juoksun tekoon, mutta nollat juoksusarakkeessa säilyivät. JymyJussien tilanteet kolmannessa vuorossa tylsytti täysin Ankkurilukkari Elmeri Iivonen ja jakson ratkaisevaan vuoroon lähdetään kotijoukkueen 1-0 johtoasemassa.

Ankkureille tuli mahdollisuus jakson ratkaisevassa vuorossa tulla vähintään tasoihin, mutta tässä ei kuitenkaan onnistuttu ja JymyJussit vei nihkeän jakson lukemin 1-0.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa JymyJussien sisäpeli ei toiminut ja he jäivät nollille. Ankkurien osalta sisäpeli jaksossa alkoi hyvin tilanteiden rakentelun osalta ja myös juoksu nähtiin, kun Juho Ihamäki siirsi välilyönnillä Ankkurit 0-1 johtoasemaan kotiuttamalla Nestori Yli-Sissalan.

Toisessa vuorossa JymyJusseilla oli mahdollisuus avata jakson juoksitilinsä, mutta siinä ei onnistuttu. Ankkureiden osalta jakson toinen vuoro sisällä ei alkanut mallikkaasti, mutta kakkoskärki rakensi kolmostilanteen. Tilanne kuitenkin kuoli turhaan takapaloon ja kotiutusta ei päästy yrittämään.

Kolmannessa vuorossa JymyJussien sisäpeli jatkui heikkona ja nollasarake tulostaululla säilyi. Ankkureilla oli omat tilanteensa lisätä johtoaan sisävuorollaan, mutta kotiutuksissa ei onnistuttu.

Jakson ratkaisevassa vuorossa JymyJussit ei onnistunut aloittavalla sisävuorolla ja Ankkurit vei toisen jakson voiton niukasti lukemin 0-1.

Kotiutuslyöntikilpailun aloittavalla sisävuorolla JymyJussit onnistui kerran, kun Markus Hallasuo kotiutti Tino Alaspään. Ankkurit jäi omalla sisävuorollaan nollille ja JymyJusseille merkattiin ottelusta niukka voitto jaksoin 2-1 (1-0, 0-1, 1-0k).

Edellinen artikkeliEtelä-Pohjanmaan hyvinvointialue ja Etelä-Pohjanmaa ovat vedenjakajalla tulevaisuuden suhteen
Seuraava artikkeliHarrastamisen Suomen malli antaa toimintaa sadoille lapsille Alajärvellä ja Vimpelissä