MLL:n leikkikenttäkerhojen kausi starttaa pian neljän innokkaan nuoren ohjaamana!

Ilona Takala (vas.) ja Liinu Järvinen leikittävät lapsia kesäkuussa ja Emmi Piispanen sekä Miika Etula heinäkuussa! Kannattaa lähteä mukaan leikkikenttäkerhoon!
Mainos[adrotate banner="3"]

MLL on järjestänyt leikkikenttätoimintaa Alajärvellä jo vuodesta 2011 lähtien. Sitäkin ennen toimintaa on ollut jo pitkään kaupungin järjestämänä.

Nykyisin MLL järjestää toiminnan ja palkkaa ohjaajiksi yhteensä neljä nuorta; kaksi kesäkuuksi ja kaksi heinäkuuksi.

MAINOS

MLL Alajärven puheenjohtaja Saija Ylinen kertoo, että tänäkin keväänä ohjaajat saatiin valita liki 20 hakijan joukosta. Ohjaajiksi valittiin kesäkuuksi Liinu Järvinen ja Ilona Takala sekä heinäkuuksi Emmi Piispanen ja Miika Etula.

Ohjaajille järjestettiin toukokuussa yhteinen koulutus. Leikkikenttäkerho on avointa kaikille 3-10 vuotiaille lapsille. Tätä nuoremmatkin voivat tulla mukaan, mutta silloin huoltajan kanssa. Paikalla on aina kaksi työntekijää lapsia leikittämässä.

Vanhemmilta pyydetään aina leikkikenttäkerhossa olevan lapsen huoltajan puhelinnumero siltä varalta, että kerhossa sattuisi jotain, mutta vuosien varrella niitä on tarvittu aniharvoin.

Leikkikenttäkerhoon tulevalle lapselle kannattaa pakata eväät mukaan, sillä välissä pidetään evästauko. Osallistuminen on maksutonta, sillä kaupunki tulee toimintaa juuri sen verran, että ohjaajien palkat saadaan maksettua. Jos vanhemmat haluavat tukea toiminnan järjestämistä, niin parhaiten se tapahtuu liittymällä MLL:n jäseneksi 25 euron vuoksijäsenmaksulla.

Pienin muutoksin

Kerhot leikkikentillä käynnistyvät 3.6. pienin muutoksin edellisiin vuosiin. Paavolantorin leikkikenttäkerho siirtyy Kitronlaakson leikkikentälle turvallisuussyistä lasten liikennepuiston työmaan takia ja Luoma-ahon kerho siirtyy Paalijärvelle.

Maanantaisin leikkikenttäkerho on kello 10-12 Kitronlaakson leikkikentällä ja kello 13-15 Myllykankaan koulun leikkikentällä.

Tiistaisin ollaan kello 10-12 Koskenvarren ja kello 13-15 Lehtimäen seurakunnan leikkikentällä.

Keskiviikkoisin vuorossa on kello 10-12 Uusikylän koulun leikkikenttä ja kello 13-15 Levijoen koulun leikkikenttä.

Torstaisin kello 10-12 leikitään Hoiskon koulun pihalla ja kello 13-15 Pynttärin leikkikentällä.

Perjantaisin kello 10-12 vuorossa on Paalijärven koulun piha ja kello 13-15 Kitronlaakson leikkikenttä.

Leikkikenttäkerhot pyörivät aina 26.7. saakka.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSotkamolle pisteet Kitrolta
Seuraava artikkeliKesä tuo monenlaista toimintaa Ankkurikentälle