Sotkamolle pisteet Kitrolta

Eeli Hänninen pelasi debyyttiottelunsa Superpesiksessä ja toi yhden juoksun. Kuva: Jani Vuorela.
Mainos[adrotate banner="3"]

Ankkurit ja Sotkamo kohtasivat keskiviikkona aurinkoisella Kitrolla. Ottelussa nähtiin myös Superpesisdebyytti, kun Eeli Hänninen nostettiin Ankkurien kokoonpanoon. Itse ottelu oli värikäs, minkä Sotkamo voitti jaksoin 0-2 (6-8, 3-6).

Ottelun ensimmäisessä vuorossa Ankkurien osalta peli ei kulkenut sisällä. Sotkamo onnistui avaamaan ottelun juoksutilinsä heti ensimmäisessä vuorossa ja niitä syntyy neljä kappaletta Juuso Latun, Roope Korhosen, Iivari Vihannon ja Aleksanteri Huotarin lyönneillä.

MAINOS

Jakson toisen aloittavalla sisävuorolla Ankkurit rakensi ensimmäiset kolmostilanteet ja onnistui kaventamaan tilanteeksi 1-4 Petteri Kortelaisen kotiutuksella. Sotkamo onnistui jälleen vuorossa hyvin. Roope Korhonen puhkaisi takaa pallon läpi Ankkurien ulkokentän avustuksella. Kalle Kuosmanen ja Juuso Lattu juoksi kotiin sekä Roope itse kiersi Kunnarin. Aapo Komulainen onnistui vielä lyömään juoksun vuorossa niin taululla oli 1-8 lukemat.

Kolmannessa vuorossa Ankkurien tilanteiden rakentelu onnistui jälleen hyvin ja se iski kolme juoksua, kun Tuukka Etula, Petteri Kortelainen ja Juho Ihamäki löivät juoksun mieheen. Sotkamo pelasi kolmannessa vuorossa jakson heikoimman sisäpelin ja ratkaisevaan vuoroon lähdettiin 4-8 lukemissa.

Ratkaisevan vuoron aloittavalla Ankkurien peli kulki. Elmeri Koivusalmi puhkaisi Sotkamon takakentän ja juoksi kunniaa. Tuukka Etula onnistui kotiuttamaan Koivusalmen tuplajuoksun arvoisesti, mutta tämä ei riitä vaan Sotkamo vei jakson värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemin 6-8.

Toisen jakson ensimmäisessä vuorossa molemmat onnistui kerran juoksun teossa. Sotkamon lyödystä vastasi Roope Korhonen komealla kumuralla ja Ankkureiden juoksun löi saumapuhkaisulla Petteri Kortelainen.

Jakson toisessa vuorossa Sotkamo pelasi loistavaa sisäpeliä ja he iskeivät kolme lisäjuoksua. Onnistujina mailan varressa Roope Korhonen, Jere Heikkinen sekä Iivari Vihanto. Ankkurit ei omalla vuorollaan hyvästä paineesta huolimatta onnistunut juoksujen teossa, niin kahden vuoron jälkeen tilanne taululla oli 1-4 lukemat Sotkamon hyväksi.

Kolmannessa vuorossa Sotkamo jäi ilman kolmostilanteita. Ankkurit onnistui omalla vuorollaan tilanteiden rakentelussa ja kavensi tilanteeksi 2-4 Kortelaisen välilyönnillä.

Jakson ratkaisevassa vuorossa Roope Korhonen löi komealla kolmosjatkeen läpilyönnillä kaksi juoksua siirtäen Sotkamon 2-6 johtoon. Ankkurit onnistui ratkaisevassa vuorossa kerran, kun Kortelainen onnistui kotiuttamaan superpesisdebyyttiä pelanneen Eeli Hännisen.

Ottelu merkittiin Sotkamon voittoon jaksolukemin 0-2 (6-8, 3-69.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinin vauvat juhlan kohteena!
Seuraava artikkeliMLL:n leikkikenttäkerhojen kausi starttaa pian neljän innokkaan nuoren ohjaamana!