Juha Tapio Fagerkullafest 2024 tapahtumaan

Tapahtuman kummiksi tituleerattu gospel-artisti Jukka Leppilampi on ollut mukana Fagerkullafest-toiminnassa aivan alkuideasta alkaen.
Mainos[adrotate banner="3"]

Vuoden 2024 Fagerkullafestit pidetään keskiviikkona 10.7. kello 18 Fagerkullan vanhan pappilan pihapiirissä Lehtimäellä. Tapahtuma järjestetään seitsemättä kertaa. Rennossa ulkoilmatapahtumassa saadaan nauttia tasokkaasta musiikista, yhteydestä, kesäherkuista ja lämpimästä tunnelmasta.

Tänä kesänä festilavalla nähdään juhlavuotta viettävä Juha Tapio sekä tietenkin festien kummi Jukka Leppilampi puolisonsa Tove Wingren-Leppilammen kanssa. Heidän kanssaan stagella myös kosketinsoittaja Jouko Kantola.

MAINOS

Menossa mukana on myös pappilan isännän Marko Isolehdon oma bändi Rectory House, jonka vierailevina solisteina tänä kesänä ovat Jaana B., Ville Joensuu ja Emilia Vihriälä. Markon lisäksi pappilan bändiin eli Rectory Houseen kuuluvat Veli Hakala, Emma Huvila ja Markus Ketonen.

Erityislaatuisena tapahtumana Fagerkullafest mahtuu Juha Tapion tiiviiseen keikkakalenteriin. Kevään aikana artistin Elämänviivat-kiertue on toteutettu konserttisaleissa eri puolella Suomea mies ja kitara -konseptilla.

Juhlavuottaan viettävä lauluntekijä on palannut kiertueellaan siihen mistä kaikki aikanaan lähti. Lavalla on vain mies, kitara, laulut ja ääni. Tällä pelkistetyn kauniilla tavalla Juha Tapio esiintyy myös Fagerkullafesteillä. Luvassa on taatusti syvälle sydämeen käyvää herkkää musisointia.

Tapahtuman kummiksi tituleerattu gospel-artisti Jukka Leppilampi on ollut mukana Fagerkullafest-toiminnassa aivan alkuideasta alkaen. Jukka sai vuoden 2023 Kirkon kulttuuripalkinnon ja yhtenä palkinnon saannin perusteluissa mainitaan toimiminen yhtenä Fagerkullafest -kulttuuri- ja musiikkitapahtuman järjestäjänä.

Hän pitää tärkeänä, että on saanut olla palvelemassa omalta osaltaan tapahtuman ympärille syntynyttä yhteisöä.

– Olen saanut nähdä kuinka tapahtumakonsepti rikastuu ja syntyy koko ajan uutta. Toiminta mahdollistaa yhä uusien ihmisten mukaan tulon. Haluamme luoda kulttuuria, johon kuka tahansa voi identifioia. Näin yhteisö rakentuu ja vahvistuu.

Tapahtuman päätteeksi vietetään tunnelmallista yömessua kello 22 alkaen.

Tapahtumaa ovat tukemassa Kuortaneen Säästöpankkisäätiö ja Pentti Moision kulttuuriperinnerahasto.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlina Keski-Mäenpää mallikisaan Yhdysvaltoihin
Seuraava artikkeliPsykologian professori innostaa ihmisiä lähtemään sukujuhliin