Mikko Haukkala palaa Vimpeliin

Mainos[adrotate banner="3"]

Mikko Haukkala palaa Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueeseen 2-vuotisella sopimuksella.

Kaksi edellistä kautta Haukkala edusti Koskenkorvan Urheilijoita.29-vuotias takakenttäpelaaja pelasi Vedossa kaudet 2008-2012 ja hänellä on palkintokaapissa Vedon väreissä saavutetut SM-Kulta,2 SM-hopeaa ja SM-Pronssi. Itä-Länsi edustuksia on kertynyt neljä.

MAINOS

– On hienoa palata Vimpeliin, jossa koko kylä ja yhteisö hengittää pesäpalloa. Vimpelissä on ammattimainen valmennus ja uusi pelinjohtaja tuo varmasti joukkueeseen uusia tuulia. Halu menestyä edelleen on kova, Haukkala analysoi.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärvellä kadonnut löytyi menehtyneenä
Seuraava artikkeliVanhan koulun aarteet vaihtavat omistajaa suuressa huutokauppatapahtumassa Lappajärvellä