7.5 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

Matti Iivarinen ja Toni Nevantakanen Ankkurien pelinjohtoon

Alajärven Ankkurien Superpesismiehistön pelinjohtovastuu on tutuissa käsissä, tulevallakin kaudella, kun Matti Iivarinen ja Toni Nevantakanen jatkavat tehtävissään.

– Viime kaudesta ei jäänyt varsinaisesti mitään hampaankoloon. Tosin vasta loppukaudesta pystyttiin pelaamaan semmoista peliä, kun olin ajatellut. Siihen vaikutti tietysti monia asioita. Pelaajia palasi sairastuvalta ja maakunnasta. Pelipaikat ja lyöntijärjestys muuttui syksyn koitoksiin ja peli alkoi rullaamaan.

– Marraskuun alussa aloitetaan yhteisharjoittelu. Sopimuspelaajia on Ankkureilla hyvin, mutta ehkäpä kokoonpano vielä huutaa yhtä pelimiestä, pohdiskeli Iivarinen.

MAINOS

Kakkospelinjohtajaksi, kesken viime kautta, tullut Nevantakannen puhkui intoa.

– Itselle jäi sellainen maku kaudesta, että annettavaa pesäpallon saralla on vielä runsaasti. Pelaajien ajattelua on kehitettävä. Pitää tietää mikä lyönti käy mihinkin tilanteeseen olosuhteiden ja vastustajan vaihtuessa.

– Potentiaalia joukkueessa on runsaasti. Se pitää saada nyt myös ulos ja tulostaululle. Jos siinä onnistutaan, mennään kahdeksan sakkiin että heilahtaa, paalutti Nevantakanen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät