1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Aisapari odottaa uuden ohjelmakauden alkua

Aisapari ry:n syyskokous hyväksyi Aisaparin toimintasuunnitelman, talousarvion ja viestintäsuunnitelman vuodelle 2015.

Aisapari ry:llä on 357 jäsentä, joista yksityishenkilöitä on 274, yrityksiä 77 sekä kuntia ja kaupunkeja kuusi. Vuosi 2015 on Aisaparin 16. toimintavuosi.
Aisapari on laatinut kattavan kehittämisstrategian vuosille 2014-2020, ”Merkki Päällä”. Strategia on arvioitavana maa- ja metsätalousministeriössä.

MAINOS

Strategian painopisteitä ovat 1. Alueen elinvoimaisuus: yrittäjyys ja teollisuus kestävän kasvun moottorina, palvelut ja työpaikat; vetovoimaisuus ja viihtyvyys, 2. Paikallisten yhteisöjen ja identiteetin vahvistaminen sekä 3. Luonto ja luonnonvarat puhtaan ruoan, energian ja elinympäristön tuottajana.

Ohjelmakauden vaihtuessa uutta ohjelmakautta koskevat toimenpiteet ovat tiedottaminen ja aktivointi, jotka aloitetaan välittömästi, kun se vaan on mahdollista.

Jäsenmaksuksi vuodelle 2015 päätettiin henkilöjäseniltä 10 euroa tai 50 euroa/5 vuotta, yhdistyksiltä ja yrityksiltä 20 euroa/jäsen tai 100 euroa/5 vuotta, kunnilta 150 euroa/jäsen. Kertaluonteisen kannatusjäsenmaksun suuruudeksi päätettiin henkilöjäseniltä 100 euroa ja yhdistyksiltä ja yhteisöiltä 300 euroa.

Syyskokous päätti hallituksen jäsenmääräksi 12 henkilöä. Hallituksen jäsenet ja varajäsenet ensi vuodelle ovat: Varsinainen jäsen Esa Honkimäki, Lapua (varajäsen Harri Sippola, Kauhava) Marketta Kangas, Kauhavan Ylihärmä (Heli Luoma, Lappajärvi), Jarkko Korkeakangas, Kauhavan Alahärmä (Maisa Pirttinen Kauhavan Ylihärmä), Kirsti Kallio, Lapua, (Matti Rinnankoski, Lapua), Kari Sipilä, Alajärven Lehtimäki (Mari Nevamäki Kauhavan Kortesjärvi), Jouko Etula, Alajärvi (Paula Mäkelä, Vimpeli), Heikki Asuinmaa, Kauhavan Kortesjärvi (Rita Haapasaari, Evijärvi), Anu Paloniemi, Lapua (Kirsi Syrjämäki, Lapua), Johanna Mastomäki, Kauhava (Marjukka Latva-Laturi (Alajärven Lehtimäki), Ahti Mäkitarkka, Lappajärvi (Jouko Vuolle, Lapua), Kati Pajuoja-Karjalainen, Vimpeli (Kirsti Jaatinen, Alajärvi), Ari-Pekka Kontiainen, Evijärvi (Kirsti Alaviitala Kauhavan Alahärmä).

Yhdistyksen varsinaisiksi tilintarkastajiksi valittiin Matti Lagerstedt, Kauhavalta sekä Erkki Koivisto, Vimpelistä. Varatarkastajiksi valittiin Hannele Lehtinen ja Juhani Viitala, molemmat Kauhavalta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät