Seurakuntavaalien ennakkoäänestys on käynnistynyt

Mainos[adrotate banner="3"]

Seurakuntavaalien ennakkoäänestysviikko on käynnistynyt. Äänestämässä voi käydä Alajärvellä Kirkontuvalla perjantaihin 31.10. saakka kello 9-18.

Lehtimäen kappelin ennakkoäänestyspäivät ovat keskiviikkona 29.10. kello 10-11 Hopeahovissa ja kello 12-18 seurakuntakodilla sekä perjantaina 31.10. kello 9-15 seurakuntakodilla.

MAINOS

Alajärvellä ehdolla kahden valitsijayhdistyksen ehdokkaita

Alajärven seurakuntavaaleja varten jätettiin määräaikaan mennessä kahden valitsijayhdistyksen listat. Lista I on Kristillisen perusarvojen puolesta -lista. Listan kuvaus toteaa: Vanhollislestadiolainen herätysliike toimii kirkon sisällä ja sen jäsenet osallistuvat seurakunnan jäseninä toimintaan.

Marraskuussa 2014 pidettäviin seurakuntavaaleihin osallistutaan ”Kristillisten perusarvojen puolesta” -nimisen, poliittisiin puolueisiin sitoutumattoman valitsijayhdistyksen ehdokkaina. Ehdokkainamme on eri-ikäisiä ja eri elämänalueilla toimivia ihmisiä, jotka haluavat tuoda näkemyksensä ja kokemuksensa seurakuntalaisten käyttöön rakentavassa yhteistyössä muiden luottamushenkilöiden kanssa kristillisten perusarvojen mukaisesti. Listalla ehdolla on yhteensä 15 ehdokasta.

Lista II Kotiseurakunnan parhaaksi -lista kuvaa edustustaan seuraavasti: Edustamme laajasti seurakunnassa toimivaa kirkkokansaa. Pidämme tärkeänä kristillisen ihmiskuvan pohjalta nousevaa lähimmäispalvelua, raamatun sanasta nousevaa armon, totuuden ja toivon julistusta sekä yhteistyötä sidosryhmien ja naapuriseurakuntien kanssa.

Listalla ehdolla on 37 ehdokasta. Näiden kahden listan ehdokkaiden kuvasivuston ja äänestysnumerot löydät www.alajarvenseurakunta.fi kotisivulta. Käythän katsomassa ja löytämässä oma ehdokkaasi.

Lisätietoja myös sivulla www.seurakuntavaalit.fi.

MAINOS
Edellinen artikkeliAisapari odottaa uuden ohjelmakauden alkua
Seuraava artikkeliTalviajan nopeusrajoitukset Etelä-Pohjanmaalla käyttöön tällä viikolla