0.4 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Mörköilta tänään Alajärvellä

Alajärven keskustan erikoisliikkeet tempaisevat jälleen tänään Mörköillan merkeissä.

Mörköilta järjestetään jo kymmenettä kertaa ja hyytäviä tarjouksia, pimeitä hintoja ja ilta-aikaisen shoppailun tunnelmaa tarjoaa nyt kymmenen erikoisliikettä.

MAINOS

– Tähän aikaan vuodesta kaikki talven tuotteet ovat saapuneet myymälöihin ja valikoimat ovat parhaimmillaan. Nyt on mahdollisuus myös työssäkäyvillä tehdä ostoksia ja tutustua oman paikkakunnan tarjontaan aina iltayhdeksään saakka, kertovat mörkökauppiaat!

Keskustan erikoisliikkeet satsaavat Mörköiltaan tosissaan ja tämä näkyy paitsi tunnelmallisena mörköilynä, myös siinä että liikkeissä on nyt sellaisia tarjouksia, että joululahjaostosten tekeminen kannattaa aloittaa viimeistään nyt. Ostokset voidaan jo pakatakin valmiiksi jouluisiin papereihin, onhan jouluun enää vain lyhyt aika!

Mörköilta alkaa kello 17, eli silloin kun valtaosa liikkeistä muuten sulkisi jo ovensa. Mörköillassa mukana ovat Pohjanakka, Kangaskulma MY-H, Kalustepiste, Sisustus Kokon, Aaltomari, OmaSäästöpankki, Seppälä, Muodin Top-Piste, Info Kirjakauppa ja Juvenil.

Liikkeet pukeutuvat Mörköiltaan jännittäviin tunnelmiin ja myös kauppiaat itse ovat pukeutuneet teemaan sopivasti. Myös asiakkaiden toivotaan pukeutuvan mörköillen, sillä kaikki mörköillen pukeutuneet asiakkaat voivat käydä kuvauttamassa itsensä OmaSäästöpankilla kello 17-20.

Sarjat on niin isoille kuin pienillekin möröille ja pukeutujien kesken arvotaan kivoja palkintoja!

Mörköjä vilisee Alajärvellä niin liikkeissä kuin niiden ulkopuolellakin ja kylällä kello 17-21 välisen ajan liikkuu myös tapahtuman oma mörkö!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät