-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Jyske kohtasi Kivan

Lauantaina 15.11. Lehtimäen Jyske suunnisti Karstulan uudelle hienolle jäähallille Kivan vastustajaksi.

Ensimmäistä erää Jyske hallitsi pelillisesti, kun ottelua käytiin viidellä viittä vastaan ilman jäähyjä, ja oli niskan päällä.

MAINOS

Kiva otti yhden jäähyn ja myös Jyske yhden erän loppuminuutilla. Maaleja Jyske teki kaksi Tero Rantakankaan ja Ville Pekkasen syöttäessä Ari Manniolle. Kiva tekee yhden, kun peli meni Jyskeellä seisoskeluksi.

Kiva aloitti toisen erän ylivoimalla ja maalilla, tasoittaen lukemiin 2-2. Minuutin päästä Kiva nousi jo 3-2 johtoon, mutta tästä Jyske ei hätääntynyt ja suru ei mennyt puseroon, vaan Pekkanen-Mannio pari tasoitti ja Tero Rantakangas laukoi väkevästi ajassa 27:28 Jyskeen 3-4 johtoon. Arska ja Vemmu kasvatti vielä johtoa toisen erän aikana lukemiin 4-6.

Viimeisestä erästä tuli tuomarin järjästämä vino show kentän ”kallistuessa” ja Jyskeelle tuomittiin ymmärtämätön 5+20 suihkurangaistus. Siinä kotijoukkueelle tarjottiin viiden minuutin ylivoima, joka johti tasoitukseen 6-6.

Jyske siirtyi vielä 6-7 johtoon, mutta peli tasoittui ja kentän ollessa kallellaan ja pelaajan uupuessa ryhmää ei saada pysymään kokonaisuutena. Näin Kiva voitti ottelun 9-7, viimeisen maalin tullessa tyhjään maaliin.

Seuraava peli on JPK:ta vastaan 22.11. kello 19:45 Alavuden Jäähallissa

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät