1.5 C
perjantai 29.3.2024

Jyske ja JPK tasapeliin

Jyskeen järjästämässä kotiottelussa lauantaina Alavudella Jyske sai vastustajakseen JPK:n. Ottelu päättyi tasapeliin tasaisen myllerryksen jälkeen.

Jyske nukkui pelin alun ja vastustaja pääsi nopeasti maalinteon makuun, mutta tämän tiedettiin olevan käännettävissä, kunhan myöhäisen pelin rääpät saatiin hieraistua silmistä pois.

Jyskeen toisella ylivoimalla come-backin tehnyt Hannu Elomaa sivalsi maalin, pelin tasoittuessa 1-1. Kumpikin joukkue teki erässä vielä maalin ja Jyskeen toinen maali kirjattiin myös Hannu Elomaalle.

Toisen erän alussa Jyske siirtyi 3-2 johtoon Hannu Elomaan tehdessä puhtaan hattutempun. Peli tasoittui erän edetessä ja 3-3 tilanteessa siirryttiin viimeiselle hengähdystauolle.

Viimeisessä erässä jännitys oli käsinkosketeltavaa, kun Jyske aina siirtyi maalin johtoon. Tämän jälkeen aina kuin taiottuna peli jäi seisomaan ja odottamaan tasoitusta, ja näin kävi kolmeen otteeseen!

Lopputulos 6-6 jää varmasti harmittamaan, mutta kun Jyske pelasi ottelun läpi kymmenellä pelaajalla, niin tulos on siedettävä.

Viimeisen erän maaleja teki Ari Mannio, Mikko Mäntylän vääntäessä kiekon väkisin laidassa itselleen useamman valkopaidan vastustellessa syöttöä. Maalin teki myös Ville Pekkanen. Lopputulos 6-6.

Tuleva viikonloppu on Jyskeellä vapaa ja sitten on vuorossa tuplaviikonloppu; lauantaina 6.12. vieraspeli Saarijärven ILW:tä vastaan ja sunnuntaina 7.12. kello 16 kotipeli Alavuden APV:tä vastaan.