Soinin joulunavausmarkkinat lauantaina

Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevana lauantaina järjestetään Soinissa joulunavausmarkkinat. Yhtenäiskoulun kahdeksas luokka yhdessä 4H-järjestön kanssa hoitavat tapahtuman yhtenäiskoulun salissa. Viime vuoden kokeilusta jäi hyvät muistot, joten tapahtuma järjestetään jälleen sisätiloissa.

Tapahtumapäivänä on monenlaista toimintaa. Useat yritykset ja yhteisöt ovat paikalla myyntituotteiden kera. Musiikkia esittävät aamupäivästä Sara Alatalo ja Aino Kriikkula. Joululauluja esittävät puolen päivän jälkeen Voice of Kidsistä tuttu Aino yhdessä Salla Alatalon ja Sanni Myllykankaan kanssa. Lapsille on tarjolla pomppulinna.

MAINOS

Tapahtumapäivä alkaa kello 10, jolloin ovet avautuvat yleisölle. Kello 10.15 Soinin kunnan joulutervehdyksen esittää kunnanhallituksen varapuheenjohtaja Rami Puro. Musiikkia kuullaan heti perään. Soinin Joulu -lehden julkistamiskonsertti pidetään kello 11. Martta Valkeus ja Markku Keski-Mäenpää esiintyvät ja lehtiä on saatavilla uunituoreina paikan päältä.

Joulunavaukseen kuuluu myös joulupukki, joka saapuu kello 11.30. Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimen urheilustipendien jako hoidetaan tänä vuonna joulunavauksessa kello 12.

Yhtenäiskoulun kahdeksas luokka on osallistunut järjestöjen tapahtumakoulutukseen. Osa oppilaista järjestää joulutapahtumaa ja osa aktivoituu enemmän kevään tapahtumaan. Toivomuksena on, että ulkokengät jätetään salin ulkopuolelle tapahtumaan tullessa. Vapaita kirpputoripaikkoja voi kysellä vielä Soinin 4H-yhdistykseltä.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliJoulunavaus Lehtimäellä perjantaina
Seuraava artikkeliOivarauta ja Haituva Innovations voittivat vuoden 2014 GrowUp-kasvuyrityskilpailun