-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Palkintosadetta Vimpelissä

Vimpelin joulunavausmarkkinoiden yhteydessä sunnuntaina palkittiin menestyneitä kuntalaisia.

Järvipohjanmaan vapaa-aikalautakunnan palkintoja olivat jakamassa vapaa-aikatoimen johtaja Paula Kemppainen, Vimpelin liikuntasihteeri Ari Takala sekä vapaa-aikalautakunnan vimpeliläisistä jäsenistä Matti Järvelä.

MAINOS

Stipendeillä palkittiin Miehet Superpesis SM-hopeaa saavuttaneet Heimonen Janne, Isoketo Teemu, Lassila Severi, Lönnmark Tuomo, Mäkelä Janne, Rantalahti Mikko, Rinta-aho Matias, Kleemola Kari sekä A-pojat Ammesmäki Juho, Heimonen Janne, Laitila Ville, Lassila Joonas, Lassila Severi, Lassila Taneli, Pajuoja Niko, Syynimaa Valtteri, Timo Joona, Virkkala Jussi, Virkkala Tuomo, PJ Kari Kleemola, II PJ Vesa Liikala ja huoltaja Leevi Kataja.

E-pojat Tenavaleiri mestareina palkittiin Roni Nahkala, Nico Leväniemi, Lauri Vihriälä, Konsta Liikala, Konsta Herrala, Aleksi Lassila, Aatos Kaunisto, PJ:t Vesa Liikala ja Mika Leväniemi.

Yleisurheilusta palkittiin Simeon Hyyppä SM-hopeasta 10000 metrin kävelyssä.
Lahjakortilla palkittiin painijat Veera Lehtimäki, Vilma Lehtimäki ja Iida Mäkelä.
Naiset Superpesis SM-kultaa saaneet Emmi Liikala ja Jukka Liikala palkittiin myös vapaa-aikalautakunnan toimesta.

Esko Hyyppä palkittiin ansioinaan mm. Sisäsoudun SM-kulta.
Vuoden valmentaja on Kari Kleemola, Vuoden Urheilija Janne Heimonen. Ryhtitytöksi kruunattiin Janina Männikkö ja Ryhtipojaksi Taneli Lassila.

Kunnon kuntalaisena pääsi pokkaamaan Markku Leppäniemi, joka on E-D tyttöjen pesäpallovalmentaja ja mukana La-Ve:n judotoiminnassa.

Vuoden nuori toimija -palkinnon Emmi Peltola, joka on valmentaja, kirjuri seuratyöntekijä, pelaa pesäpalloa ja koripalloa. Vapaa-aikalautakunnan erikoispalkinnon sai vielä Tuohiperän Taapertajat.

Vimpelin Vedon myöntämiä palkintoja olivat jakamassa Marko Timo ja Janne Kangasaho. Jääkiekosta palkittiin Pasi Pippola ja Tommi Rinta-aho, yleisurheilusta Simeon Hyyppä, Atro Anttila ja Esko Hyyppä.

ViVen koripallon palkitut olivat Vuoden valmentaja Jarkko Havu, Vuoden korisjuniori Aleksandra Latvala, Ulriikka Nuolikoski, Riikka Kujala, Janina Nygård Karoliina Luoma-aho, Janita Kuivanen, Fiia Kaunisto, Lotta Vehka-aho, Taru Timo, Noora Haapala, Minttu Isoranta, Adalmiina Syynimaa ja Wilhelmiina Jaatinen.

Viven pesisjunioreiden palkitut 2014 Reilu Pelaaja olivat Peppi Kontiainen, Olivia Havinen, Lotta Kangasaho Jasmiina Timo, Ohto Herrala, Juha Kleemola, Valkoinen Matti, Vihriälä Sininen ja Perttu Olli, Inka Nuolikoski, Julia Lehtonen, Laura Nurmela, Karoliina Luoma-aho, Taneli Lassila, Riku Utanen, Arttu Ruuska, Valtteri Syynimaa, Severi Lassila ja Olli Heikkala.

Lisäksi palkittiin tuomari Alex Lehtimäki, Villen Malja Noora Haapala, Vähämäki-Viitala kiertopalkinto Aleksi Lassila, Treenaajan Malja Lotta Vehka-aho, POPS-vetäjä Pasi Sova, Juniorivalmentajapalkinto Kari Kleemola ja Vuoden pesisperhe Tero ja Susanna Havisen perhe.

Viven pesäpallojaoston palkitut: Vuoden seuratyöntekijä Mikko Liikala, Heikin ja Raimon tsemppipalkinto Janika Herrala, Vuoden mailamies Jussi Haapakoski, Vuoden pelinjohtaja Vesa Liikala, 60-luvun joukkueen kiertopalkinto Janne Heimonen.
Miehet maakuntasarja Onni Timmerpakka, Antti Mäkinen.

Miehet Suomensarja Juho Ammesmäki, Timo Hanhisalo. Miehet Superpesis Henri Puputti, Sami Haapakoski.

Seuran parhaana pesäpalloilijana Kalevi Heikkilän kiertopalkinnolla palkittiin Mikko Kanala.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät