-7.9 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Järvi-Pohjanmaan perusturvan uudet internetsivut on avattu

Järvi-Pohjanmaan perusturva on avannut uudet internetsivut osoitteeseen www.jarvipohjanmaanperusturva.fi.

Internetsivut tarjoavat tietoa Järvi-Pohjanmaan perusturvan järjestämistä palveluista asiakasystävällisesti ja helpottavat palveluiden käyttöä yhteistoiminta-alueellamme. Asiakkaan ei tarvitse tietää mikä hallintokunta palvelut järjestää vaan tietoa palveluista löytyy aiheittain ryhmiteltynä.

MAINOS

Sivuilla on aiempaa enemmän tietoa myös asiakkaan omahoitoon.

Uudet sivut toimivat yhtenä tärkeänä viestintäkanavana. Etusivulla tiedotetaan Järvi-Pohjanmaan perusturvan toiminnan ajankohtaisista asioista, esimerkiksi poikkeuksellisista aukioloajoista. Uudella internetsivuohjelmalla muuttunut tieto saadaan aiempaa sujuvammin vietyä sivuille.
Järvi-Pohjanmaan perusturvan aikaisemmat internetsivut ovat olleet osana Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen sivustoja. Sivustolla olevat tiedot perusturvan palveluista näkyvät jonkin aikaa rinnan uusien sivujen kanssa, kunnes tieto uusista sivuista saadaan levitettyä mahdollisimman laajalle.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät