-3.7 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Kyyjärvellä yrittäjät ja luottamushenkilöt kohtaavat puurolautasen äärellä

Tämän viikon perjantaina, Lucian päivän aattona 12.12. tarjoavat Kyyjärven Yrittäjät ry., Kyyjärven kunta, ja Kyyjärven seurakunta kyyjärvisille yrittäjille joulupuuroa mukavan ohjelman kera Kivirannan palvelukeskuksessa alkaen kello 12.
Tämän vuoden teemana puurojuhlassa on työterveydenhuolto, ja asiasta tulee puuroväelle kertomaan työterveydenhoitaja Tiina Saarinen Perusturvaliikelaitos Saarikasta.

Puurolautasten äärelle on kutsuttu kaikki kunnan yrittäjät ja myös kaikille kunnan luottamushenkilöille on varattu paikka Kivirannan juhlasalissa. Tilaisuuden tavoitteena on luoda puitteita toimijoiden väliselle vuoropuhelulle, ja huomioida yhtälailla pienet kuin suuretkin yritykset Kyyjärvellä.

MAINOS

Puurojuhlan järjestäjien mielestä yhteisöllisyys ja yhdessä tekeminen ovat erittäin tärkeitä tekijöitä elinvoimaisen kotiseudun mahdollistajina varsinkin Kyyjärven kaltaisissa pienissä kunnissa. Tästä syystä on perusteltua että yrittäjyyttä ja yhteishenkeä tuetaan myös tällaisilla pienimuotoisilla tapahtumilla.

Puuropataan on luonnollisesti kätketty manteli, ja sen löytäjää odottaa yllätyspalkinto. Ajankohtaan sopivaa musiikkia tilaisuudessa esittävät Nopolan koulun lapset Kaisa Tammisen johdolla.

Tervehdyssanat lausuu kunnanvaltuuston puheenjohtaja Johanna Humalajoki ja puuropuheen pitää kirkkoherra Olavi Vallivaara. Puurojuhlan juontajana toimii Kyyjärven yrittäjät ry:n puheenjohtaja Jaakko Uusisalo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät