-8.5 C
lauantai 20.4.2024

Jyske aloitti lohkon voitolla

Lauantaina Jyskeellä alkoi uusi lohko, jossa vastustajaksi tuli Kurikan Ryhti.

Peli päästiin aloittamaan muutama minuutti myöhässä, kun kenttähenkilökunta sai päätylasin vaihdettua kiekon sukeltaessa alkulämmöillä siitä läpi. Tällä Jyske saikin varmasti osaksi luotua painetta Ku-Ry:n maalivahdille.

Jo aloituserässä Jyske pystyi määräämään suunnan ja se pääsikin alta kymmeneen minuuttiin 0-2 johtoon Ari Mannion maaleilla. Jyskeen rangaistuksen ollessa tulossa KuRy kavensi 1-2, mutta Antti Hattula petrasi erässä vielä 1-3.

Jyske sai aloittaa toisen kaksikymmenminuuttisen ylivoimalla ja tässä Ville Pekkanen rankaisi rikkomuksesta, luvut 1-4. Sekunteja ennen pelin puolivälin ylitystä Ari Mannio laukoi 1-5.

Sitten Jyske oli vuorostaan hetken sekaisin ja peliä kavennettiin lyhyessä ajassa 3-5, mutta tämä ei onneksi jatkunut pitemmälle ja rivi kasaantui viimeistään, kun Sampo Peura näpäytti 3-6 maalin.

Viimeisessä erässä ei Kurikalle kavennuksia annettu ja Jyske teki kolme lisämaalia. 3-7 Henri Ojala, 3-8 suoraan Karri Rantalahden aloitusvoitosta laukoo Tero Rantakangas ja 3-9 viimeistelee Ari Mannio.

Pelit jatkuvat Loppiaisena kotipelillä Alavudella Kuortaneen KuKu:a vastaan, kellonajasta ei vielä ole tietoa.

Lehtimäen Jyskeen jääkiekkoilijat toivottavat hyvää joulua kannattajilleen ja tukijoille!