1.1 C
Alajärvi
perjantai 30.9.2022

Kiusaamisen vastainen kampanja on päättynyt

“Huonoa käytöstä on vaikea lopettaa käskemällä, mutta ryhtymällä passiivisista aktiivisiksi voimme muuttaa tätä kulttuuria, jossa kiusaaminen on ihan ok”, kertoo Suomen lukiolaisten liiton puheenjohtaja Otto Ahoniemi kampanjatiedotteessa.

Torstai-lehti osallistui syksyllä mukaan tähän kiusaamista vastustavaan kampanjaan. #kutsumuatorstai-nimeä kantava kampanja on nyt päättynyt ja osallistujien kesken on arvottu viisi kappaletta lippuja Alajärven uimahalliin. Torstai-kehti kiittää kaikkia osallistujia.

Onnekkaat voittajat ovat Tiina Penttilä, Onni Lager, Erika Peltola, Roosa Takala ja Joonas Lappi. Voittajia pyydetään ottamaan yhteyttä toimitukseen (toimitus@torstai-lehti.fi) lisätietojen saamiseksi.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät julkaisut