-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Luistelukoulu alkaa tänään Lehtimäellä!

Jyskeen luistelukoulu starttaa tänään maanantaina kello 18-19 Taimelan kaukalossa. Vetäjinä toimivat tuttuun tapaan Marko Kaukola ja Henri Ojala ja kauden aikana mukaan opettajiksi saadaan varmasti myös Jyskeen edustusjoukkueen pelaajia vierailevina tähtinä.

Luistelukoulu on täysin maksuton kaikille lapsille ja sinne ovat tervetulleita niin tytöt kuin pojatkin aina kuudesluokkalaisiin saakka. Luistelukoulussa opitaan luistelua ja kiekonkäsittelyä sekä leikitään. Mikäli lapsi ei vielä pysy pystyssä luistimilla, tulee huoltajan olla mukana.

MAINOS

Uutta on se, että tänä talvena luistelukoulussa opitaan myös mailan ja kiekon käyttöä. Mailojen kanssa ollaan aina tunnin lopussa vähän aikaa. Jos lapsella on oma maila, se kannattaa ottaa mukaan, mutta Jyske hankkii kiekot ja lainamailoja tarvitseville.

Pakollinen varuste luistelukouluun tulevalle onkin vain kypärä, jossa on nimi otsassa.

Jatkossa luistelukoulu on joka maanantai samaan aikaan jäätilanteen niin salliessa. Jos pakkanen on oikein kova, luistellaan vain puolen tunnin ajan.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät