12 C
Alajärvi
tiistai 26.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Ohjelmalliset iltamat Alajärven Nuorisoseuralla perjantaina

Alajärven nuorisoseura ja Het-teatteri ry järjestävät yhteistyössä ohjelmalliset iltamat tulevana perjantaina 16.1. kello 18.30 alkaen kahvituksella. Ohjelma alkaa noin kello 19.

Illassa on luvassa on mm. hauskoja sketsejä, improvisaatiota ja musiikkia. Illan aikana saatat tavata mm. ”Matin ja Tepon” sekä ”Donnerin”!

Ohjelmasta vastaavat illan aikana Suvi Kantonen Kyyjärveltä, Tarja Kultavuori, Martti Penttilä, Arto Vainionpää sekä Severi Ojanperä Alajärveltä sekä Päivi Muhonen, Jukka Paananen, Hannu Muhonen ja Matti Isopoussu Karstulasta. Illan juontaa Kirsi Mattila nuorisoseuralta.

MAINOS

Esiintyjistä Severi ja Arto ovat kuudesluokkalaisia, mutta silti jo iltamakonkareita! He ovat nyt mukana toista kertaa iltamissa ”vierailevina tähtinä”!

Illan lopuksi tanssitaan vielä tunnin verran. Musiikista vastaavat Jukka ja Matti. Liput iltaan maksavat kympin sisältäen pullakahvit. Alle 14 -vuotiaat maksavat vitosen.

Aiemmin vastaavia iltamia on järjestetty mm. Levijoen nuorisoseuralla ja Kyyjärven Eräkartanolla.

Het-teatteri ry on perustettu syksyllä 2014 ja se järjestää erilaisia kulttuuritapahtumia kuten teatteriesityksiä, konsertteja ja iltamia. Pääpaino on Kyyjärvellä Nurmijoen Eräkartanolla, jonne rakennetaan kyyjärveläissyntyisen kirjailija Heikki Luoman areena.

Katsomosta tulee katettu ja 250 paikkainen. Kesällä 2015 valmistuu ensi-iltaan Heikin kirjoittama näytelmä ”Akka vaikka väkisin”. Sen ensi-ilta on 11.7. kello 18.
Het-teatterin tarkoituksena on tarjota kulttuurielämyksiä kaikenikäisille. Mukana on näyttelijöitä Alajärveltä, Kyyjärveltä ja Karstulasta.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät