8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Ehdota kulttuuripalkinnon saajaa – myös netissä

Kuntalaiset voivat nyt tehdä ehdotuksia Alajärven kaupungin sekä Soinin ja Vimpelin kuntien kulttuuripalkintojen saajiksi voi tehdä nyt myös internetin kautta.

Vuosittain tammikuun alusta lokakuun loppuun avoinna oleva lomake löytyy osoitteesta www.jarvi-pohjanmaa.fi/Suomeksi/KULTTUURI/Ehdota_kulttuuripalkinnon_saajaa.

MAINOS

Ehdotukset ovat luonteeltaan neuvoa antavia, ja huomioon otetaan ainoastaan lähettäjän nimellä ja yhteystiedoilla varustetut ehdotukset. Kulttuuritoimija ei voi ehdottaa itseään palkinnon saajaksi ja lomakkeeseen merkittävän sähköpostiosoitteen tunnistava järjestelmä sallii ainoastaan yhden ehdotuksen tekemisen.

Järvipohjalaiset kulttuuripalkinnot myönnetään vuosittain yhdelle tai useammalle yhteistoiminta-alueen paikkakunnalla syntyneelle tai siellä asuvalle henkilölle, työryhmälle, yhdistykselle tai yhteisölle, tunnustuksena paikkakuntien kannalta merkittäväksi katsottavasta kulttuuriteosta tai -työstä.

Palkintojen saajat päättävä sivistyslautakunta voi jakaa 500 euron suuruiset palkinnot useampaan osaan tai jättää ne ehdokkaiden puuttuessa kokonaan jakamatta.

Kulttuuripalkinnot luovutetaan – ellei lautakunta toisin päätä – saajilleen kunnissa 6.12. järjestettävien itsenäisyyspäivän juhlien yhteydessä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät