1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

K-Extra Pitkänen ja Uusikylän kyläyhdistys tarjosivat soppaa kiitoksena

K-Extra Pitkänen ja Uusikylän kyläyhdistys tarjosivat torstaina lounaan kaupan asiakkaille ja Alajärven sähkön työntekijöille kiitokseksi kovasta uurastuksesta taannoisten sähkökatkojen aikana.

Alajärven sähkön toimitusjohtaja Erkki Ammesmäki kiitti sähköyhtiön työntekijöiden puolesta tästä ennenkuulumattomasta kiitoskutsusta.

MAINOS

– Kun kyläyhdistyksestä otettiin yhteyttä, se lämmitti mieltä ja tuli tippa silmään. Nämä oli Alajärven historian pahimmat sähkökatkokset ja takana on elämäni pahin viikko. Sähköt oli ympäri Alajärveä poikki ja puita oli tuhansittain linjojen päällä.

– Sähköyhtiön työmiehet tekivät töitä linjoilla yötä päivää ja väsymys oli kova. Samat linjat jouduttiin korjaamaan moneen otteeseen jatkuvasti kaatuvien puiden takia. Lämpenevä ilma ja tuuli putsasi puut tykkylumesta, joka helpotti tilannetta.

– Eri talouksista otettiin sähköyhtiöön yhteyttä, jolloin osattiin paremmin paikantaa viat. Puhelut oli pääosin kannustavia ja positiivisia vikailmoituksia. Vain muutamia katkeria puheluita mahtui joukkoon.

– Sähköyhtiön työntekijöiden lisäksi korjaustöissä oli mukana myös ylimääräistä työvoimaa, metsureita ja metsäkoneita.

Vastakiitokseksi lounastarjoilusta sähköyhtiö tarjosi kyläyhdistykselle arpajaispalkintoja.

Päivä jatkui kaupalla vilkkaana, sillä K-Extra tarjosi hernekeitto -lounaan myös kaikille kaupassa asioiville asiakkaille ja kaupassa oli myös omia erikoistarjouksia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät