0.5 C
Alajärvi
maanantai 04.3.2024
MAINOS

Jyske tasapeliin

Lauantaina käydyssä kolmosdivisioonan pelissä Lehtimäen Jyske kävi Kuortaneella tutussa treenihallissa pelaamassa KuKun kanssa oman lohkon kärkikamppailun, joka toi kummallekin tärkeän yhden pisteen.

Kaivattua eroa ei saatu aikaiseksi ja tilanne jatkuu tasapisteissä.
Ekaa erää Jyske pyöritti ja laukoikin 19 kertaa, mutta maalia ei pystytty mylläkästä huolimatta tekemään eikä kotijoukkuekaan siihen pystynyt, mikä siirsi pelin ensimmäiselle erätauolle kutkuttavassa ja käsinkosketeltavassa maalittomassa tilanteessa.
Toista erää oli reipas kolme minuuttia pelattu, kun Antti Hattula laukoi maalille ja maalivahdin torjuessa Ari Mannio tekee ilmasta 0-1 maalin.

MAINOS

Tätä herkkua ei kauaa kestänyt kun jo seuraavassa aloituksessa ja vaihdossa peli tasoittui, mutta jälleen Ari vauhdissa siirsi Jyskeen 1-2 johtoon. Sitten edettiin erän seitsemälletoista peliminuutille, kun Ville Pekkanen karkasi ja kis-kis kiekko meni puikoista sisään, joten Jyske siirtyi 1-3 johtoon.

Viimeisen erän alkuun ei saatu syystä tai toisesta luotua samaa taistelutahtoa, eikä johdon ollessa tuon suurempi peli tasoitti puoleenväliin mentäessä 3-3. Jyske siirtyi vielä ylivoimalla 3-4 johtoon Pekkasen maalilla, mutta sitä ei onnistuttu pitämään, joten lopputulos oli 4-4.

Jyskeen maalilla tärkeitä koppeja otti Niko Väänänen 38 kappaletta.
Seuraava peli on 1.2. kotiottelu Alavudella Kurikan Ryhti II vastaan kellon lyödessä 15:45.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät