-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Lippo kaatoi Vedon hallikauden avauksessa

Vimpelin Veto kohtasi hallipesiskauden avausottelussa lauantaina 24.1 Ouluhallissa Oulun Lipon, joka onnistui kaatamaan varamiehisen Vedon 2-0 (4-3,1-0).

Vimpeliltä kokoonpanosta puuttuivat etenijöiden aateliin kuuluva Sami Haapakoski, sekä avainmiehiin kuuluvat Mikko Haukkala, Mikko Rantalahti ja Olli Heikkala.

MAINOS

Koko ottelu oli tasainen alusta loppuun, sillä Vimpeli johti ensimmäistä jaksoa pariinkin otteeseen, mutta Lippo tuli ohi. Onnistumisia sisä- ja ulkopelissä Lipon osalta nähtiin laajalla rintamalla, mutta ensimmäisen jakson avainhenkilöksi nousi Vimpelin entinen lukkari, nykyisin Lipon lautasella operoiva Hannu Huuskonen lyöden kaksi juoksua, sekä pelaten hienosti lautasen ääressä.

Toinen jakso oli tiukkaa ulkopeliä molemmin puolin, joskin kummankaan sisäpeli ei ollut parhaimmillaan. Lipon ratkaisun iski 17-vuotias Eetu Suni, joka kokoonpanon ulkopuolelta pääsi peliin mukaan pienten loukkaantumisten takia. Suni pelasi ennakkoluulotonta ulkopeliä ja iski jakson ainoan juoksun lyömällä pallon merkistä väliin.

Ottelun loppuun pelattiin kotiutuslyöntikisa, joka ratkesi Vimpelin eduksi jatkoparien jälkeen 4-3.

Vedon lyöntijärjestys/kokoonpano: 1. Isoketo (3v), 2. Kanala (2p), 3. Ruuska (2v), 4.Lassila (1v), 5. Puputti (3k), 6.T.Virkkala (3p), 7.Heimonen (L), 8.Hanhisalo (s), 9.J.Virkkala (2k). Jokerit: J.Mäkelä, Suominen, Laitila.

– Pääsimme hakemaan pelituntumaa, mikä oli reissun tavoitteenakin. Nuoret pelaajat pääsivät myös ”tositoimiin”, sillä joukkueesta puuttui monta avauskokoonpanon pelaajaa, kertoi Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät