1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Minna Pitkäsen huima painonpudotus palkittiin unohtumattomalla prinsessapäivällä

34-vuotias Minna Pitkänen päätti viimevuoden maaliskuussa, että nyt on aika lopettaa iänikuinen jojo-laihdutus ja tehdä painolle pysyvä muutos. Erityisesti oma terveys ja jaksaminen huolettivat. Hän otti yhteyttä Maria Yli-Sikkilään, joka toimii Cambridge-valmentajana Alajärven alueella.

Marian avulla Minna on karistanut kymmenen kuukauden aikana uskomattomat 75 kiloa. Maria kuvailee Minnaa mallioppilaaksi. Hän on tehnyt kaiken ohjeiden mukaan, eikä ole missään vaiheessa lipsunut annetuista ohjeista. Cambridge-matkaltaan Minnalle on jäänyt eväät terveelliseen ja tasapainoiseen elämään, eikä paluuta entiseen ole.

MAINOS

Maria kertoo, että Cambridgella laihduttaminen perustuu kalorivajeen tuottamiseen täysravintotuotteiden avulla. Samalla laihdutuksen aikana opetellaan suomalaisten ravitsemussuositusten mukaiset ruokailutottumukset, joiden avulla paino myös pysyy poissa.

Näin radikaali muutos lyhyessä ajassa aiheuttaa yleensä sen, että pääkoppa ei ehdi sisäistämään muutosta mikä on tapahtunut. Yhä vaatteita ostaessa Minna meinaa tottumuksesta mennä isojen naisten vaateosastolle ja oma tyylikin on hieman kateissa. Aiemmin vaatteet on valittu sen mukaan, mikä mahtuu päälle.

Cambridge-valmentaja Maria halusi palkita Minnan kurinalaisuuden ja otti yhteyttä Alajärven kauneus-ja hyvinvointialan yrittäjiin. Yhdessä he päättivät lahjoittaa Minnalle täydellisen muuttumisleikin, jossa autetaan hänelle sopivan tyylin etsimisessä ja mahdollistetaan muutos päästä varpaisiin.

Perjantai 30.1. oli päivä, jolloin muuttumisleikki toteutettiin. Minnan prinsessapäivä alkoi ani varhain Muodin Top-Pisteessä. Matleena Saukko teki hänelle väri-ja tyylianalyysin, jossa määriteltiin Minnalle sopivin värimaailma. Minna pääsi myös sovittamaan useita hänen vartalotyyppiään imartelevia asukokonaisuuksia.

Tämän jälkeen prinsessa pääsi Minna Luiron käsittelyyn Big Beautyyn. Siellä hänelle loihdittiin Matleenan tyylianalyysin tuloksen mukaan rockilla höystetty romanttinen väri, kampaus ja upea silmämeikki. Minna Luiro toimii myös jälleenmyyjänä Evelace-alusvaatemallistolle ja mallistosta löydettiinkin päivän tähdelle täydellisesti istuvat alusvaatteet.

Uuden lookin kruunasi Silmäseudusta Marita Lampelan avustuksella valitut muodikkaat kehykset. Matleena Saukko kertoi, että Minna oli ihailtavan avoin ideoille ja luotti rohkeasti ammattilaisten silmään. Lopputulos oli todella onnistunut ja Minna oli itsekin siihen erittäin tyytyväinen.

Jotta päivästä jäisi ikuinen muisto, Minna Pitkänen pääsi vielä valokuvaajan, Jaakko Latva-Laturin, malliksi Nelimarkka-museoon. Minna Luiro ja Matleena Saukko olivat innoissaan nähdessään konkreettisesti työnsä jäljen. He vihjailivat, että jonkinlaista tuotelanseerausta saman tyylisellä muuttumisleikki-idealla on myöhemmin tulossa, joten prinsessatarinoita tullaan vielä kuulemaan!

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät