Viikonloppuna hiihdetään!

Mainos[adrotate banner="3"]

Tulevana lauantaina 7.2. järjestetään Soinissa Motti-Milian hiihto. Päivän aikana voit hiihdellä Motti-Milian lenkillä (18 km) perinteisellä tai vapaalla hiihtotyylillä. Myös pururadan lyhyemmät lenkit ovat käytössä jos 18 kilometrin lenkki tuntuu liian hurjalta.

Ilmainen mehutarjoilu pidetään kello 11-15 välisenä aikana yhteistalolla sekä Motti-Milian kämpällä. Lisäksi Motti-Milian kämpällä ostettavissa kahvia ja muuta purtavaa, joten varaa taskunpohjalle hieman rahaa mukaan.

MAINOS

Mehuasemilla voit täyttää osallistujakortin, jolla osallistut palkintojen arvontaan. Muista täyttää vain yksi osallistujakortti päivän aikana. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, joten lähde koko perheen voimin viettämään mukava liikunnallinen päivä laduille.
Tapahtuman järjestää; Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi ja Mäkelän maa- ja kotitalousseura.

Lehtimäki-hiihto sunnuntaina

Lehtimäki-hiihto pidetään tulevana sunnuntaina 8.2. Lehtimäen laduilla. Päivän aikana mahdollista hiihtää Valkealammen laduilla jossa on runsas valikoima erimittaisia reittejä. Käytössäsi ovat 1.4, kolme, 5.4 ja kuusi kilometriä sekä kotalenkki kaksi kilometriä.

Keskikylän pururadalla on mahdollista hiihtää 1.4 tai 3.4 kilometrin reiteillä. Myös yhdeksän kilometrin välilatu Keskikylä – Kirkonkylä – Valkealampi välille on käytössä. Kelien salliessa keskikylän pururadalta lähtevä jäälatu Suninsalmelle ja Mustaniemeen laitetaan kuntoon. Matkaa tälle reitille tulee noin kuusi kilometriä suuntaansa. Kaikilla laduilla mahdollista hiihtää perinteisellä sekä vapaalla hiihtotyylillä.

Mehutarjoilu pidetään Valkealammella, Kirkonkylän entisellä painikämpällä sekä Keskikylän pururadalla kello 11-15 välisenä aikana. Mehupisteillä voit täyttää osallistujakortin jolla osallistut palkintojen arvontaan!

Muista täyttää vain yksi osallistujakortti päivän aikana vaikka kävisitkin useammalla mehupisteellä. Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua, joten lähde koko perheen voimin ulkoilemaan!
Tapahtuman järjestää Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimi.

MAINOS
Edellinen artikkeliMinna Pitkäsen huima painonpudotus palkittiin unohtumattomalla prinsessapäivällä
Seuraava artikkeliPerhepalveluihin ei lähetettä tarvita – matalan kynnyksen palvelua lapselle ja koko perheelle