-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Tuomas Virkkalan olkapää operoitiin

Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueeseen kuuluvan Tuomas Virkkalan,21 olkapää operoitiin tiistaina Turussa. Virkkala loukkaantui syöksymistilanteessa Oulussa pelatussa hallipesisottelussa. Virkkala pelasi viime kaudella 1-pesistä Ylivieskan Kuulan riveissä. Viime kesänä Miesten Superpesiksessä depytoinut Olli Heikkala on hallikauden sivussa selkävamman vuoksi. Heikkalan odotetaan palaavan pelikentille huhtikuussa.

-Virkkalan loukkaantuminen oli valitettavaa, sillä pelaaja on tehnyt kovasti töitä ja kehittynyt, mutta tätä tapahtuu huippupesäpallossa. Heikkalan kuntoutus etenee maltilla ja emme kiirehdi Ollin kanssa, sillä hän on joka tapauksessa hallikauden sivussa, Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoo.

MAINOS

ViVen tiedotus

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät