1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Ystävänpäivän ja laskiaisen ajan ohjelmaa

Lauantaina vietämme ystävänpäivää, pyhänä laskiaissunnuntaita ja sitä seuraa pian laskiaistiistai. Ohjelmaa on luvassa runsaasti eri seurojen ja tahojen järjestäminä. Ole hyvä ja poimi näistä riehoista parhaiten sinulle sopivat!

14.2. Ystävänpäivä:

MAINOS

Vimpeli

Koko perheen ystävänpäivätapahtuma kello 12 Aapiskujan kentällä:
12.10 köydenvetokisa Vesa Liikala, Riku Lehto, Kari Myllyniemi vastaan Superpesis-miehet
12.30 Luistelukilpailu Superpesisjoukkue-Vimpelin jääkiekkoilijat
13 Jääkiekkoa ViVe Super-ViVe jääkiekkoilijat
13.40 Lapsille liukurikisa

Lehtimäki

Jesse Kaikurannan konsertti Lehtimäen kirkossa kello 14. Suuren lumimäärän takia parkkitilat ovat rajalliset, joten otathan tämän huomioon! Parkkitilaa löytyy lisää Lehtimäen Toimintakeskuksen alueelta. Lehtimäen Lions Clubin miehet ohjaavat liikennettä. Ovet avataan jo tunti ennen esitystä.

Vimpeli

Hyvinvointitapahtuma kello 9-14 Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset ry:n toimistolla. Hyvinvointimittausta, infoa hyvinvointituotteista ja apuvälineistä. Paikalla sairaanhoitaja Eeva Ranta Synergystä, fysioterapeutti Pirjo Kankaanpää Mediteamista ja omaistoiminnan ohjaaja Pia Toivola. Kahvitarjoilu terveellisten herkkujen kera, sekä arvontaa.

15.2. Laskiaissunnuntai:

Alajärven Levijoki

Lumikenkäily tutuksi- koko perheen ulkoilutapahtuma Alajärvellä Levijoen hiihtomajalla kello 13-15.
Voit ottaa omat sauvat ja lumikengät mukaan, jos omistat. Paikanpäällä on kokeiltavissa lumikenkiä ja opastus niiden käyttöön. Lumikenkäily on helppo ja hauska laji kaikenikäisille ja –kuntoisille. Myös hiihtoladut ovat avoinna. Makkaranpaistomahdollisuus nuotiolla, mehutarjoilua ja arvontaa. Järjestäjänä Alajärven Latu ja Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimen liikuntapalvelut.

Alajärven Uusikylä

K-Extra Pitkäsellä kokoonnutaan kaupalle, jossa tarjolla on makkaraa, ropsua ja kahvia kello 12 alkaen. Myös moottorikelkkailua!

Soini

Soinin kirkossa jumalanpalvelus kello 10, jossa mukana lapsikuoro. Tämän jälkeen koko perheen ulkoilutapahtuma Kirkonmäellä, jossa mäenlaskumahdollisuus, muurinpohjalettuja, makkaraa, mehua ja kahvia. Päiväkerholla on jonkin verran pulkkia, mutta oma pulkka kannattaa ottaa varalle.

Alajärvi

Laskiaisen perhekirkko kello 13, jossa käsitellään ystävyyttä. Tämän jälkeen pulkkamäkeä, makkaraa ja lämmintä mehua. Seuraavana päivänä maanantaina vielä kello 10 on Laskiaisen Pikkukirkko. Myös silloin kannattaa ottaa pulkat ja liukurit mukaan!

17.2. Laskiaistiistai:

Alajärven Uusikylä

Laskiaisrieha Uusikylän koululla kello 18. Ohjelmassa makkaran paistoa, arpa myyntiä, pulkkamäki, lasten myyntipöytä, luistelua ja hiihtoa.

Vimpelin Lakeaharju

Laskiaisrieha kello 14-20. Ilmatar Alajärvi tarjoaa ilmaiset hissiliput ja vuokravälineet. Pulkkamäkeä, mehua ja makkaraa. Ilmattaren väki kertomassa tuulivoimahankkeista kello 18 asti.

Alajärvi

Alajärven seurakuntatalolla kello 11.00 syödään hernekeittoa, jonka päälle kahvitellaan laskiaispullan kera. Ruokailemaan ovat kaikki tervetulleita. Aterian hinta on 8 euroa sisältäen keiton lisukkeineen ja kahvin pullan kera. Kotiin vietäväksi keittoa saa ostaa hintaan 6 euroa/litra ja kotikaljaa 2 euroa/litra. Omat astiat mukaan. Veteraanit ja heidän puolisonsa saavat ruokailla ilmaiseksi. Tuotto hernekeittoruokailusta käytetään oman seurakunnan diakoniatyöhön.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät