0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Rahoitusta JPYP:n hankkeelle

Maakuntahallitus päätti kohdentaa Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n hallinnoimalle Järvi-Pohjanmaan Innovaatiokeskus -ketteryyttä, kokeilevuutta ja kansainvälistymistä -hankkeelle EAKR-rahoitusta yhteensä 113197 euroa.

Hankkeen tavoitteena on kehittää maakuntakeskusta pienemmän seudullisen, Järviseudun elinkeinoelämää palvelevan osaamis- ja innovaatiokeskuksen verkostoyhteistyötä, tuotteita ja palveluita sekä rakentaa toimintamallia alueen kv-toiminnan kehittämiseksi ja kv-hankeyhteistyön käynnistämiseksi. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 167000 euroa.

MAINOS

Lisäksi EAKR-rahoitusta päätettiin kohdentaa Thermopolis Oy:n ja INTO Seinäjoki Oy:n Teollisten sivuvirtojen hyödyntämispotentiaali Etelä-Pohjanmaalla -hankkeelle yhteensä 93 104 euroa. Hankkeen tavoitteena on vähentää kaatopaikoille päätyviä jätemääriä nykyistä tehokkaammalla resurssien kierrätyksellä ja kerätä kattavat tiedot Etelä-Pohjanmaan alueen teollisista, orgaanisista sivuvirroista. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 133000 euroa.

Maakuntahallitus hyväksyi myös SeAMK:n Liikunta-alan korkeakoulutuksen tarveselvitys ja kehittäminen Etelä-Pohjanmaalla -hankkeen osarahoitettavaksi maakunnan kehittämisrahalla. Hankkeen kokonaisbudjetti on noin 20 000 euroa, josta noin 14 000 euroa rahoitetaan maakunnan kehittämisrahalla. Hankkeen päätavoitteena on tehdä riittävä selvitystyö edellytyksistä hakea liikunnanohjaajan (AMK) tutkinto-ohjelman järjestämisoikeutta Seinäjoen ammattikorkeakoululle.

Lisäksi hyväksyttiin Suupohjan elinkeinotoimen kuntayhtymän Älykkään ja vihreän kasvun kaupungit -seutukaupunkipilotti -hankkeen jatkorahoitushakemus. Seutukaupunkipilotille myönnettiin maakunnan kehittämisrahaa 60000 euroa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät