3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Luonnonmukaiset ja hoitavat eteeriset öljyt ovat rantautumassa Suomeen

Young Living-tuotteisiin kuuluvia eteerisiä öljyjä käytetään terveydenhoidossa jo ympäri maailman, mutta Suomessa nämä ovat melko uusi tuttavuus. Eteeriset öljyt ovat luonnon aromaattisia nesteitä, joita löytyy puista, kukista, pensaista, juurista ja siemenistä. Niitä pidetään kasvien immuunijärjestelmänä.

Eteerinen öljy uutetaan kasveista höyrytislaamalla. Tislaaminen tehdään erittäin huolellisesti, jotta kaikki terapeuttiset ominaisuudet saadaan maksimoitua. Höyryttämällä saadaan talteen jokainen pisara, joten voidaan sanoa, että Young Living- öljyt ovat sata prosenttisesti luonnonmukaisia tuotteita.

MAINOS

Lähihoitajaksi valmistunut John-Eerik Sivula joutui neljä vuotta sitten auto-onnettomuuteen, jonka seurauksena alkoivat selkävaivat ja rintarangassa todettiin välilevyn pullistuma. Hän aloitti syömään vahvoja hermokipulääkkeitä, joista seurasi kuitenkin ikäviä sivuoireita, kuten muistamattomuutta ja sydämen rytmihäiriöitä.

Hoito luonnollisimmin keinoin alkoi houkutella ja hän löysi tietoa eteerisistä öljyistä. John-Eerik päätti aloittaa öljyjen säännöllisen käytön ja huomasi välittömästi niiden tehon. Lääkkeiden käyttö on saatu tiputettua minimiin ja särkylääkkeisiinkään ei ole tarvinnut koskea moneen kuukauteen. Apu, minkä hän on eteerisistä öljyistä saanut, on ollut niin valtava, että hän haluaa levittää tietoa ja kokemuksiaan niistä muille.

Myös John-Eerikin vaimo Annika on huomannut eteeristen öljyjen hoitavan tehon. Heillä on kotona päivittäisessä käytössään diffuusseri, joka levittää tuoksua ympäri asuntoa, jolloin öljy kulkeutuu hajuaistin kautta muutamassa sekunnissa aivojen tunne- ja hormonikeskukseen. Pelkästään öljyä sisäänhengittämällä voi saada perinpohjaisen vaikutuksen kehoon, aivoihin ja tunnepuoleen.

Annika kertoo, että esimerkiksi iltaisin he laittavat diffuusseriin muutaman tipan rauhoittavan tuoksuista öljyä, kuten laventelia. Sen on huomattu auttavan esimerkiksi puoli vuotiaan Frans-pojan ja 2,5-vuotiaan Ellen-tytön nukkumaan laitossa. Myös Annikan omaan nukkumiseen on tullut apu öljyjen avulla, nimittäin niiden käytön myötä John-Eerikin kuorsaaminen on loppunut.

John-Eerik on aloittanut lokakuussa Young Living-tuotteiden jälleenmyynnin. Asiakkailta saadut kokemukset tuotteista ovat olleet pelkästään positiivisia. Young Living-öljyjä on useita kymmeniä erilaisia, joiden oikeanlainen käyttö vaatii asiaan perehtymistä. John-Eerik on järjestämässä Hyvinvointi-illan Alajärven Nuorisoseuralla tiistaina 24.2. kello 18, jolloin Young Living- tuotteisiin pääsee tutustumaan hänen muutaman muun kollegan opastuksella.

Zyto-skannerin avulla John-Eerik pystyy ehdottamaan jokaiselle sillä hetkellä parhaiten sopivaa öljyä. Apua voi kukin saada esimerkiksi flunssan oireisiin, paikallisiin kipuihin, selluliittiin, raskauspahoinvointiin, ihonhoitoon ja jopa painonhallintaan.

John-Eerik toivoo, että mahdollisimman moni tulisi paikalle hyvinvointi-iltaan, jopa ne, jotka suhtautuvat asiaan skeptisesti. Hän on iloinen siitä, että pystyy nykyään omassa elämässään hoitamaan vastoinkäymiset täysin luonnonmukaisilla tuotteilla.

Roosa Linnanmäki

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät