Alajärvellä ennakkoäänestetään taas bussissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Edellisvaalien hyvien kokemuksien siivittämänä myös huhtikuun eduskuntavaaleissa voi Alajärvellä ennak-koäänestää myös bussissa. Ennakkoäänestysbussina toimii kirjastoauto, jossa ennakkoäänestyksen yhtey-dessä ei voi hoitaa kirjastoasioitaan, vaan auto on tuolloin yksinomaan äänestyskäytössä.

Vuoden 2015 eduskuntavaalien ennakkoäänestyksen ajanjakso on 8.−14.4. keskiviikosta tiistaihin. Varsinai-nen vaalipäivä on sunnuntaina 19.4.

MAINOS

Vs. hallintosihteerinä Alajärvellä toimiva, Lehtimäeltä lähtöisin oleva mutta Rovaniemellä oikeustieteitä opis-kellut Hilla Raivio kertoo, että Alajärvellä ennakkoäänestyspaikkana toimii kaupungintalo, jossa voi äänestää jokaisena ennakkoäänestyspäivänä.

– Lisäksi Alajärvellä kiertää äänestysbussi ennakkoäänestyksen aikana keskiviikosta lauantaihin 8.−11. huhtikuuta. Ennakkoäänestysbussina toimii kirjastoauto, jossa ei ennakkoäänestysajanjaksona voi hoitaa kirjastoasioita.

– Ennakkoon voi äänestää missä tahansa ennakkoäänestyspaikassa, mutta mukaan tarvitsee kuvalli-sen henkilöllisyysasiakirjan, kuten passin tai ajokortin. Koti- ja laitosäänestyksestä tiedotetaan myöhemmin.

Lisää ennakkoäänestysauton reitistä tämän torstain 19.2. lehdessä!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliMusiikki on Tiian mieluisin harrastus
Seuraava artikkeliEnnakkoluulotonta yrittäjyyttä