1.2 C
perjantai 29.3.2024

Jyskeen matka jatkuu play offeihin

Sunnuntaina Jyske piti kotijoukkueen Saarijärven ILW:n isännän ottein nöyränä, mikä takasi sen että Jyskeen pelit jatkuvat vielä ainakin ensi viikonlopun ajan.

Tuolloin pelataan playoffien merkeissä Pietarsaaren Los Bombersin kanssa, missä selviää toinen menijä kakkosdivarin karsintoihin.

Sunnuntain pelissä aloituserä näytti sen, että Lehtimäen Jyske hallitsee sekä hyökkäyspäässä että omalla alueella. Ensimmäisen maalin ajassa 10:43 teki Ville Pekkanen Hannu Elomaan syötöstä.

Toinen maali oli myös nättiä käsialaa, kun Hannu-poika on taas syöttäjänä Taneli Rantakankaan viimeistellessä.

Ari Mannio teki 3-0 maalin ylivoimalla ja peli oli näin Jyskeen hallussa avauserän lopussa.

Toisessa erässä lisämaaleja tuli neljä, siirretyllä rangaistuksella Ari Mannio teki 4-0 ja 5-0 teki Hannu Elomaa, jonka valmentaja ja isoa työtä kaudella tehnyt veli Harri Elomaa oli nostanut ansaitusti ykköskenttään.

6-0 maali sai alkunsa maalivahti Niko Väänäsen nostaessa roikkulimpun Taneli Rantakankaalle ja tämä syötti Veli-Jukka Hattulalle, joka viimeisteli nätin maalin. Toisen erän aivan lopussa Ari Mannio karkasi ja teki alivoimamaalin.

Viimeinen erä ei enää muutoksia tuonut ja kumpikin joukkue tekí yhden maalin. Jyskeen maalin teki viimeisellä peliminuutilla ylivoimalla pistepörssin voittanut Ville Pekkanen ja näin ottelu päättyi 8-1.

Seuraavaksi pelit jatkuvat play offeina, jonne Jyskeen tie vei totutusti tänäkin vuonna. Viikonloppu alkaa vieraspelillä Pietarsaaressa ja sunnuntaina 1.3. on kotiottelu, joka alkaa kello 16.

Lehtimäen Jyske toivottaa viimeistään nyt kaikki mukaan kannattamaan alueen parasta 3 -divarikiekkoa pelaavaa joukkuetta jatkoon!