3.9 C
Alajärvi
sunnuntai 26.5.2024
MAINOS

Veto löi Tahkon kotiutuslyöntikilpailussa!

Lauantaina pelattiin Vimpelin Vedon ja Hyvinkään Tahkon välillä kunnollinen jännitysnäytelmä, josta ei puuttunut sitä kuuluisaa draaman kaarta!

Vedon kokoonpanoon tuli viime hetken muutos kapteeni Henri Puputti jäädessä pois, joten koppariksi siirtyi Jussi Virkkala ja lyöntinumeron neljä otti Arttu Ruuska.
Ensimmäisellä jaksolla Vedon peli kulki mallikkaasti ja tilannetta syntyi. Jokerit Janne Mäkelä ja Mikko Rantalahti paukuttelivat miestä kotiin ja kun Vedon ulkopeli oli vielä tiukkaa, niin jakso kääntyi ansaitusti Vedolle 2-5.

MAINOS

Toisella jaksolla Tahko tuli lujaa ja läpäisi takakentän muutamaan otteeseen siirtyen tukevaan 6-3 johtoon. Veto ei ehtinyt saada kunnon kiriä päälle ja kun vielä Tahkon ykköspalkittu lukkari Juha Puhtimäki oli liekeissä lautasen ääressä Tahko kirjasi jakson nimiinsä 6-3.

Kotiutuslyöntikilpailussa Tahko tuli sisälle ensin ja kaksikko Korhonen & Rantatorikka kotiuttivat kaksi miestä. Enempää ei Tahko saanut juoksuja aikaiseksi ja Veto tuli sisälle. Kolme ensimmäistä paria epäonnistuivat ja jäljellä olivat nuoret Ruuska ja Hanhisalo.

Nuorten miesten rautainen hermo piti tiukassa tilanteessa ja molemmat onnistuivat kotiutuksissaan! Tätä seuranneessa kolmessa jatkopallossa tilanne päättyi niin ikään 2-2 tasuriin ja tarvittiin vielä uudet yritykset. Tahko onnistui kerran ja Vedon Mikko ”Taikuri” Rantalahti ratkaisi vihdoin kotiutuslyöntikisan Vedolle 5-6!

Kankaanpää-Vimpeli 0-2 (0-3,1-6)

Veto kohtasi sunnuntain pelissä Kankaanpään Mailan. KaMa oli pelannut tiukkoja pelejä, mutta ei ollut onnistunut nuorella joukkueellaan kääntämään pelejä itselleen.

Tiedossa oli, että vaikka KaMan mahdollisuudet jatkoon olivat menneet tulisi joukkue taistelemaan kunniasta kynsin ja hampain. Kossun voitettua Tahkon pitkään venyneessä kotiutuslyöntipaukuttelussa, oli Vedon napattava suora kolmen pisteen voitto KaMa:sta säilyttääkseen mahdollisuuden parhaasta kakkossijasta.

Ensimmäisellä jaksolla Veto oli iskussa, kärki rullasi ja Sami Haapakoski teki mailan varressa mitä tahtoi. Samin prosentit säilyivät 100 % melkein koko pelin ajan. Peli-ilme oli terävä, voittoa haettiin tosissaan ja pelattiin joukkueen vahvuuksilla. Veto napsi jakson itselleen juoksuin 0-3.

Toisella jaksolla nähtiin sisuuntunut Kama, mutta Veto oli valmiina. Sisäpelissä muutaman hieman epäselvän laittoman jälkeen Vedon ote lipsahti ja pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki haki aikalisän kautta otetta peliin uudelleen. Veto kokosi rivinsä, karkasi 1-6 johtoon ja rautaisen ulkopelin ja varsinkin lukkari Janne Heimosen loistavan lukkarityöskentelyn Veto katkaisi ottelun itselleen puhtaasti 0-2!

Pitkä halliviikonloppu on nyt ohi. Kaksi voittoa plakkarissa, nuorten kasvamista vastuuseen ja uudelta joukkueelta esimerkillistä asennoitumista siihen matkaan jota nyt yhdessä käymme. Odottelemme loppuja lohkon pelejä ja katsomme miten jatkopaikan käy, mutta vetolaiset, matka jatkuu.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät