Trove Huonekalu sponsoroi Ari Manniota

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen Jyskeen keihäänheittäjä Ari Mannio solmi maanantaiaamuna uuden kaksivuotisen sopimuksen Trove Huonekalun kanssa. Trove Huonekalu lähtee näin tukemaan Arin urheilijauraa ja hankkii samalla yrityksen myynnille keulakuvan, joka kuvastaa yrityksen omia arvoja; suomalaisuutta, rehellisyyttä ja luotettavuutta.

Sopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Trove Huonekalun Tatu Kurunmäki totesi, että yrityksessä on jo pitkään pohdittu sopivaa keulakuvaa myynnille. Arin nimen noustessa esille huomattiin heti, että hän on juuri oikeanlainen tyyppi, koska Arin käytös niin kilpakentillä kuin sen ulkopuolellakin on asiallista, rehellistä ja fiksua.

MAINOS

– Nyt solmittu sopimus on molempien osapuolten kannalta merkittävä. Arista tulee Trove -huonekaluketjun nykyisten ja mahdollisesti tulevien myymälöiden keulakuva netti- ja lehtimainontaan ja häntä tullaan tapaamaan myös myymälöissä.

Lehtimäen Jyskeen yleisurheilujaoston puheenjohtaja Jari Lepistö totesi, miten tärkeää myös seuran kannalta on saada seuran menestyneimmän urheilijan taakse lisää paikallisia yrittäjiä. Arilla on jo ennestään runsaasti pitkäaikaisia lehtimäkisiä sponsoreita, mutta urheilija tarvitsee kaiken mahdollisen tuen, koska kulut ovat suuret.

Arin isä ja valmentaja Tapio Mannio oli ilmoinen siitä, että tässä tapauksessa yhteistyötarjous tuli yrityksen puolelta ja hän arvelikin, ettei yhteistyö jää nyt sovittuun kahteen vuoteen. paikalliset tukijat ovat aina olleet hyvin uskollisesti Arin takana.

Ari Mannio itse on hyvin kiitollinen saamastaan tuesta, joka osaltaan mahdollistaa täysipainoisen panostamisen urheiluun.

Lue lisää Arin valmistautumisesta tulevaan kauteen torstain 26.2. lehdestä!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliVimpelin, Lehtimäen ja Alajärven Osuuspankit entistäkin vakavaraisempia
Seuraava artikkeliVimpelin valtuusto lähes läpihuutolinjoilla