JPK Stars kerää junnukiekkoilijat Alajärvelle

Mainos[adrotate banner="3"]

Historian toinen JPK Stars –turnaus pelataan tulevana viikonloppuna Järviseudun Jäähallissa. JPK-07 haastaa vierailijat lauantaina 28.2 ja JPK-06 mittaa vastustajien kunnon sunnuntaina 1.3. Luvassa on siis kaksi päivää kiekkoilua aamusta iltaan.

Nollaseiskojen sarjassa JPK:n lisäksi pelaavat Hau Huskit Haapavedeltä, Jyvässeudun Kiekko, JYP Jyväskylästä ja S-kiekko Seinäjoelta. JYKI ja JYP tulevat turnaukseen kahdella joukkueella.

MAINOS

Ottelut alkavat lauantaina klo 10.30, jolloin myös isäntäjoukkue on tulilla. Muut JPK:n alkusarjan ottelut ovat klo 10.55, 11.55, 14.15, 15.40 ja 16.05. Päivän päättävät mitaliottelut alkavat klo 17.40. JPK MiniSkidit pelaavat lauantaina näytösottelut klo 11.20 ja 14.40.

Nollakutosten sarjassa JPK:n vieraaksi saapuvat Hau Huskit, HC Nokia, Kokkolan Hermes, JYKI, Kraft Närpiöstä ja S-Kiekko. Kahdella joukkueella ovat mukana Hermes, JYKI ja S-kiekko. Pelit alkavat sunnuntaina klo 9.30, mitaliottelut alkavat klo 17.05. JPK:n alkusarjan ottelut ovat klo 9.30, 10.20, 11.50 ja 13.55.

Molempina päivinä kisataan myös yleisölle avoin kiekonheittokisa. Lauantaina kisa on klo 12.55 ja sunnuntaina klo 12.30. Kiekkoja voi ostaa jäähallin kahviosta ja lähimmäksi keskiympyrää kiekon heittäneille on luvassa hyviä palkintoja.

Turnauksen eteen on tehty paljon työtä, joten JPK-07 ja -06 tiimi toivovat hallin täyteen kannustajia, molempina päivinä. JPK on tottunut menestymään kotiturnauksissaan, joten ehkäpä mitaliotteluissa nähdään tuttuja värejä tänäkin vuonna.

MAINOS
Edellinen artikkeliKyyjärvellä ja Vimpelissä pelataan rahapelejä innolla
Seuraava artikkeliSeurantaloille korjausavustuksia 1,7 miljoonaa euroa