0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Mikko Kanala jatkaa Vedon väreissä

Mikko Kanala jatkaa uraansa Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueessa. Kanala ja Veto solmivat 2 -vuotisen jatkosopimuksen eli Halsuan Toivon kasvatti nähdään ViVen väreissä ainakin kauteen 2017 saakka.

22-vuotias Kanala on pelannut pääsarjatasolla jo kaudesta 2010 lähtien, jolloin hän nousi ViVen edustusmiehistöön. Samana vuonna Veto voitti seurahistorian kolmannen SM-kullan ja Kanala valittiin Vuoden Tulokkaaksi.

MAINOS

Viime kaudella Kanala voitti etenijäkuninkuuden (62 tuotua) ja hän oli kärkilyöntitilaston kakkonen. Kanalalla on palkintokaapissa yksi SM-kulta ja neljä SM-hopeaa. Miesten Itä-Länsi edustuksia on kertynyt kaksi.

– Vimpelissä on asiat hoidettu hyvin ja haluan olla mukana auttamassa joukkuetta menestymään myös tulevina vuosina, kertoo Kanala.

– Todella iso juttu seuralle. Mikon jatkosopimus antaa vahvan pohjan tuleville kausille. Kanala on nuoresta iästään huolimatta joukkueen tärkeimpiä pelaajia ja hänen päivittäinen tekeminen urheilijana on kovalla tasolla, Vedon Superpesisjoukkueen viuhkamies Sami-Petteri Kivimäki arvioi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät