8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Osallistu ulkoliikuntapaikkamaksuun oman kuntosi ja kuntasi hyväksi

Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelut lanseerasi Kuntosi & Kuntasi hyväksi-kampanjan, jonka tarkoituksena on tukea latujen, pururatojen ja kenttien kunnossapitoa. Liikuntasihteeri Kirsti Kivelä toteaa toiveikkaana, että kaikkea pitää yrittää taloudellisen tilanteen ollessa mikä on.

Vapaa-aikatoimenjohtaja Paula Kemppainen harmittelee kuluneen talven haastavia olosuhteita kelin puolesta, minkä takia puitakin on kaatunut laduille. Myös plussakelit ja sateet ovat hankaloittaneet kunnossapitoa. -Meillä on edelleen sellainen periaate, että kesken lumentulon ei vedetä latuja, sanoo Paula. Jos kelit jatkuvat samanlaisena, ei myöskään järvilatuja aleta tekemään.

MAINOS

Jotta saisimme jatkossakin nauttia ulkoliikuntapaikkojen hyvästä kunnossapidosta, voi jokainen panostaa asiaan lahjoittamalla pienen summan rahaa työn tukemiseen. Vapaaehtoinen ulkoliikuntapaikkamaksu voi olla 20 euroa tai enemmän oman harkinnan mukaan.

Maksukuittia näyttämällä saa kunnan liikuntatoimistosta rintamerkin ja kaikki osallistuneet ovat mukana arvonnassa, joka suoritetaan vuoden lopussa. Siinä arvotaan lahjoituksina saatuja yllätyspalkintoja ja mahdollisti lahjakortteja vapaa-aikatoimen palveluihin.

Maksun voi suorittaa tilille FI 48 5432 0720 0006 59 ja jokaisella kunnalla on oma viitteensä. Alajärvellä 42202, Soinissa 42203 ja Vimpelissä 42211.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät