-9.1 C
perjantai 19.4.2024

Koskinen ja Takala kärjessä Vuorenmaassa

Vuorenmaassa järjestettiin sunnuntaina vauhdikkaat moottorikelkkakisat.
Suomen moottoriliiton alainen Kurun SM-sprint kilpailu jouduttiin perumaan lumipulan vuoksi helmikuussa. Korvaava kilpailu saatiin järjestymään lumisissa olosuhteissa Soinissa Kouheron Kelkkailijoiden ja Soinin Moottorikerhon yhteistyöllä.

Kilpailuissa oli mukana lähes 50 kisailijaa yhteensä yhdeksässä eri luokassa. Kaikki kilpailijat ajoivat noin viiden kilometrin lenkin kolmen eri lähdön kilpailuna. Kierrosten yhteisaika ratkaisi lopulliset sijat.

Kovavauhtisimmassa Pro-luokassa KoKe:n soinilainen Feetu Koskinen näytti osaamisen mallia kotiradallaan. Lopputuloksissa Feetu voitti Joni Gustafssonia 18 sekunnin erolla.

Vuorenmaassa nähtiin vauhdikkaita hyppyjä. Hypyssä viidenneksi Pro-luokassa sijoittunut Jori Kangasvieri.

Harrastesarjan ykkönen puolestaan oli Koke:n Ilari Takala, joka vei voiton tiukassa kisassa 4,2 sekunnin erolla Kauhajoen Aki Krekolaan. KoKe:n Jani Kotasen kisa päättyi tällä kertaa tekniseen ongelmaan.

Kisajärjestelyt onnistuivat Vuorenmaan jylhissä maisemissa mainiosti.
Feetu Koskisen kisakausi jatkuu ensi viikonloppuna Kemijärvellä ajettavassa 550 km:n Giant-endurossa. SM-sprint -kisan toinen osakilpailu järjestetään Rovaniemellä 4.huhtikuuta.