0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Torstai-lehden jakelupäivä muuttuu

Torstai-lehden jakelupäivä muuttuu 1.5.2015 lukien keskiviikolle, eli ensimmäinen uuden jakelupäivän mukainen Torstai-lehti ilmestyy keskiviikkona 6.5. Näin torstain uutiset ovat jatkossa luettavissa jo keskiviikkoisin!

Syy muutokselle löytyy alueemme kauppiaiden toiveista. Torstai-lehden nettilehden saama huima suosio on johtanut siihen, että jo nyt suuri osa asiakkaista lukee lehden tarjoukset ja jutut jo keskiviikkoisin ilmestyvästä näköislehdestä.

MAINOS

Näköislehti ja Torstai-lehden nettisivut ovat luettavissa osoitteessa www.torstai-lehti.fi kaikkialla maailmassa täysin maksutta.

Toinen syy on Postin kesällä tulossa olevat jakelumuutokset, joiden vuoksi lehden jakelu ei olisi enää onnistunut tuttuun aikaan.

Jakelupäivän muutos merkitsee muutoksia myös ilmoitusten ja muun materiaalin jättöaikaan. Materiaalin jättöajat ovat jatkossa perjantaisin kello 12 mennessä ja valmiin ilmoitusaineiston jättöaika on maanantaisin kello 10 mennessä.

Toimituksellisen valmiin materiaalin sekä päivyri -palstan ilmoitusten jättöaika on jatkossa maanantaisin kello 10 mennessä.

Ilmestymispäivän muutos tapahtuu 1.5. alkaen ja jo sitä ennen Torstai-lehti ilmestyy pääsiäisen vuoksi keskiviikkona 1.4. ja Vapun vuoksi keskiviikkona 29.4. Em. materiaalin jättöajat koskevat myös näitä lehtiä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät