7.1 C
Alajärvi
keskiviikko 04.10.2023
spot_img
MAINOS

32 nuorta kesätöihin Alajärven kaupungille

Alajärven kaupungin kesätyöpaikkoja haki tänä vuonna 118 nuorta, joista 32 valittiin työhön arvonnan perusteella.

Kukin nuori pääsee työhön kahdesta viikosta kuukauden kestäviin työsuhteisiin. Määrärahaa kesätyöllistämiseen on käytettävissä 19000 euroa.

Työhön kaupungille tulevana kesänä pääsevät Aleksi Koivisto, Matleena Haapa-aho, Kirsi-Marja Jaakkola, Camilla Latvala, Jonna Marjamäki, Manda Peltokangas, Selina Salenius, Heli Päivikki Huttula, Miia-Leena Pajukangas, Heidi Penninkangas, Mika Mannio, Aada-Maria Raivio, Riku Silvonen, Marleena Rantakangas, Maija Koivulampi, Essi Jokinen, Tuure Rajala, Niko Lepistö, Ville Matintupa, Mitja Mäntyniemi, Miikka Heiskanen, Emilia Paalijärvi, Liinu-Stiina Turja, Tuomas Rintaniemi, Emma Lahti, Juhani Elias Pajukangas, Julia Hautala, Sini Anttila, Eija Vehkamäki, Emilia Koivunen, Juho Julius Latvala ja Jere Vuorela.

MAINOS

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät