Ari Mannio ja Merja Korpela Pytinki-messuilla Alajärven ja Soinin osastolla

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven kaupunki ja Soinin kunta ovat mukana 27.-29. maaliskuuta Seinäjoki Areenassa järjestettävillä Pytinki-rakennusmessuilla.

Alajärven ja Soinin lisäksi samalla yhteisosastolla ovat mukana Järvi-Pohjanmaan kunnista Vimpeli sekä lisäksi Lappajärven kunta, Kraatterijärven toimijat ry ja Aisapari ry.

MAINOS

Yhteisosaston vetonauloina ovat lauantaina 28.3. Alajärven kaupungin yhteistyökumppani, keihäänheiton EM-pronssimitalisti Ari Mannio ja sunnuntaina 29.3. Soinin kunnan yhteistyökumppani, moninkertainen moukarinheiton SM-kultamitalisti Merja Korpela.

Yhteisosastolla esitellään kuntien asunto- ja tonttitarjontaa sekä tehdään tunnetuksi uuden matkailuyhdistyksen Kraatterijärven toimijat ry:n toimintaa. Osastoa on valmisteltu toimijoiden kanssa yhteistyössä ja koordinoinnista on vastannut Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy vastuuhenkilönä yrityspalvelupäällikkö Jouko Etula.

Pytinki-rakennusmessuja järjestetään joka kevät Seinäjoella ja ensimmäisen kerran ne toteutettiin vuonna 1981. Nykyisin tapahtumaan osallistuu n. 300 näytteilleasettajaa ja runsaat 25000 kävijää.

 

MAINOS
Edellinen artikkeliPääsiäiskortit postiin viimeistään 31.3.
Seuraava artikkeliLääkekorvauksiin 45 euron alkuomavastuu