1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Ari Mannio ja Merja Korpela Pytinki-messuilla Alajärven ja Soinin osastolla

Alajärven kaupunki ja Soinin kunta ovat mukana 27.-29. maaliskuuta Seinäjoki Areenassa järjestettävillä Pytinki-rakennusmessuilla.

Alajärven ja Soinin lisäksi samalla yhteisosastolla ovat mukana Järvi-Pohjanmaan kunnista Vimpeli sekä lisäksi Lappajärven kunta, Kraatterijärven toimijat ry ja Aisapari ry.

MAINOS

Yhteisosaston vetonauloina ovat lauantaina 28.3. Alajärven kaupungin yhteistyökumppani, keihäänheiton EM-pronssimitalisti Ari Mannio ja sunnuntaina 29.3. Soinin kunnan yhteistyökumppani, moninkertainen moukarinheiton SM-kultamitalisti Merja Korpela.

Yhteisosastolla esitellään kuntien asunto- ja tonttitarjontaa sekä tehdään tunnetuksi uuden matkailuyhdistyksen Kraatterijärven toimijat ry:n toimintaa. Osastoa on valmisteltu toimijoiden kanssa yhteistyössä ja koordinoinnista on vastannut Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy vastuuhenkilönä yrityspalvelupäällikkö Jouko Etula.

Pytinki-rakennusmessuja järjestetään joka kevät Seinäjoella ja ensimmäisen kerran ne toteutettiin vuonna 1981. Nykyisin tapahtumaan osallistuu n. 300 näytteilleasettajaa ja runsaat 25000 kävijää.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät