-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Tuomo Lönnmarkille jatkosopimus

Tuomo Lönnmark, 33, jatkaa uraansa Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueessa kaudella 2015.

Lönnmark ja Veto tekivät yksivuotisen jatkosopimuksen ja Vetelin Urheilijoiden kasvatti aloittaa keväällä  jo 12.kautensa pääsarjatasolla.

MAINOS

Saarikentän yleisön suosikilla on palkintokaapissaan kuusi SM-mitalia, joista huippuna SM-kulta kaudelta 2010. Runkosarjaotteluita on kertynyt 280. Lönnmark on edustanut koko uransa ajan pääsarjatasolla Vimpelin Vetoa.

– Lönnmarkin jatkosopimus on niin pelillisesti kuin henkisesti joukkueelle tärkeä asia.Tiedossa on, että mies on treenannut ja on huippukunnossa.Tästä on hyvä jatkaa pelin kehittämistä,Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoo

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät