1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Juhlapalvelu Amor avaa perjantaina Kyyjärvellä

Kyyjärvellä avaa perjantaina 27. maaliskuuta uusi yritys, Juhlapalvelu Amor. Yritys löytyy Kauppakeskus Paletista ja yritykseen liittyvä leipomo sijaitsee Kyyjärven keskustassa.

Yrittäjinä toimivat Johanna ja Juha Humalajoki, jotka kertovat uuden yrityksen tarjoavan monipuolisia palveluja aina konditoria-kahvilasta täyden palvelun juhlajärjestelyihin valokuvauksineen.

MAINOS

Juhlapalvelu Amorin näkyvin osa tuleekin olemaan Paletissa toimiva noin 20 asiakaspaikan kahvila-konditoria. Kahvilassa voi nauttia vastajauhetuista pavuista keitetystä kahvista ja erilaisista erikoiskahveista. Kyytipojaksi voi ottaa herkullisia konditoriatuotteita niin makeista kuin suolaisistakin valikoimista. Kesällä asiakkaita palvelee myös terassi.

Amorissa panostetaan kahviin, sillä jopa suodatinkahvi keitetään itse jauhetuista pavuista. Juha opiskelee parhaillaan espresso baristamestariksi, joten luvassa on nautinnollisia kahvihetkiä.

Konditoriasta voi luonnollisesti ostaa tuotteita myös kotiin ja tilauksesta Juhlapalvelu Amor tekee juhliin kaikki tarjottavat tai hoitaa koko paketin alusta loppuun saakka. Paletin yläkerran kokoustiloihin voidaan toteuttaa tapahtumat tarjoiluineen kokouksista pieniin juhliin, enintään noin 15-20 henkilön seurueille.

Konditoriatuotteet leivotaan omassa leipomossa keskustan liikekiinteistössä. Paikalla on ennenkin ollut leipomo, mutta toiminta on ollut keskeytyksissä jo useamman vuoden.

Juhlapalvelu Amorin yhteyteen siirtyvät myös matkahuollon palvelut 1.4. lukien.
Johannalle yrittäjyys on entuudestaan tuttua vanhempien yrityksen kautta, mutta Juha ryhtyy yrittäjäksi nyt ensimmäistä kertaa ajettuaan sitä ennen pari vuosikymmentä rekalla turvetta, öljyä ja maitoa. Yrittäjäksi ryhtyminen ei miestä pelota, sillä näin hän pääsee kokeilemaan myös pitkäaikaista rakasta harrastustaan työnä, kuuluuhan Amorin palveluihin myös studio- ja juhlakuvaukset.

Studio löytyy juhlapalvelun tilojen yhteydestä, mutta todennäköisesti valtaosa kuvauksista tullaan tekemään muualla kuin studiossa. Palveluihin kuuluvat juhlakuvaukset asiakkaan toiveen mukaan vaikka juhlapäivän alusta loppuun saakka. Palveluihin kuuluvat myös studiokuvat sekä, luontokuvausta paljon harrastaneen Juhan yhtenä lempilajina, myös lemmikkieläinten muotokuvaukset.

Juha on harrastanut valokuvausta jo pitkään ja oppinut alaa niin kursseilla kuin käytännönkin kautta. Nyt oma yritys mahdollistaa harrastuksen muuttumisen ammattimaisempaan suuntaan. Kuvauksia Juha tulee tekemään 60-70 kilometrin säteellä Kyyjärveltä, isompia kuvauksia myös kauempana.

Juhlapalvelu Amorin palvelukseen tulee alkuvaiheessa kaikkiaan kolme vierasta työntekijää leipomoon sekä Paletin kahvilaan. Tulevana perjantaina avajaisia juhlistetaan täytekakkukahvien kera!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät