16.3 C
Alajärvi
sunnuntai 19.5.2024
MAINOS

Viljelijätukikoulutukset käynnistyvät kevään tukihakuun liittyen

Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus järjestää yhdessä kuntien yhteistoiminta-alueiden sekä ProAgria Etelä-Pohjanmaan kanssa runsaasti viljelijätukikoulutuksia kevään 2015 tukihakuun liittyen.

Koulutuksia pidetään ympäri Etelä-Pohjanmaata maalis-huhtikuun aikana.
Lisäksi järjestetään kohdennetut koulutustilaisuudet seuraavista aiheista: Eläinten hyvinvointikorvaus, sika-siipikarja ja lammas- vuohituotanto sekä alkuperäisrotusopimukset, eläinten hyvinvointikorvaus, naudat ja alkuperäisrotusopimukset, luonnonmukaisen tuotannon korvaus ja ympäristösopimukset sekä Vipu-palvelun mahdollisuudet ja sähköinen tukihaku.

MAINOS

Alueellamme järjestetään seuraavat tilaisuudet: Alajärvi 9.4. klo 12 Koulukeskus, Lehtimäki 8.4. klo 18 entinen kunnantalo, Soini 8.4. klo 12 Osuuspankki, Vimpeli 9.4. klo 18 Nuorisotalo, Lappajärvi 26.3. klo 18.30 koulukeskus/auditorio ja Kuortane 30.3. klo 18 kunnantalo.

Lisäksi järjestetään Kanavan kevarilla Alajärvellä seuraavat kohdennetut koulutustilaisuudet: Eläinten hyvinvointikorvaus, naudat ja alkuperäisrotusopimukset: 26.3. klo 9-13, Luonnonmukaisen tuotannon korvaus ja ympäristösopimukset 13.4. klo 14-18 ja Vipu-palvelun mahdollisuudet ja sähköinen tukihaku 25.3. klo 9.30-12.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät