-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Keskiviikkona se alkaa – lähdetään kaikki liikkumaan!

Torstai-lehden ja yhteistyökumppaneiden yhteinen suuri liikuntakampanja käynnistyy ensi keskiviikkona 1.4. ja jatkuu huhti- ja toukokuun ajan. Saat tämän viikon lehden välissä kampanjakortin, jota täyttämällä olet mukana kampanjassa ja upeiden palkintojen arvonnoissa!

Lisää kortteja muille perheenjäsenille voi noutaa kampanjan yhteistyökumppaneilta tai tulostaa nettilehdestämme www.torstai-lehti.fi. Samasta osoitteesta voit tulostaa myös lisäsivuja liikuntasuorituksesi merkitsemiseen, kun nyt saamasi vihko tulee täyteen!

MAINOS

Mukana kampanjayhteistyössä ovat Kesport Alajärvi, Paletti Sport Kyyjärveltä, Fitnesspalvelu Karoliina Vimpelistä, K-Supermarket Alajärvi, FitFactory Alajärveltä, S-Market Alajärvi ja Alajärven kaupunki.

Nyt liikkumaan -kampanjalla kannustetaan kaikkia lehtemme lukijoita liikkumaan 1.4.-31.5. välisenä aikana. Liikuntatavan ja sen rasittavuuden määrittelee jokainen osallistuja itse. Kun liikut niin, että voit samalla ongelmitta jutella kaverin kanssa, saat yhden pisteen jokaisesta tunnista. Kun liikut niin, että hiki virtaa ja puhe käy puuskuttavaksi, saat yhden pisteen jokaisesta puolesta tunnista!

Toukokuun päätyttyä lasket pisteesi yhteen ja palautat vihkosi joko yhteistyökumppaneillemme tai Torstai-lehden konttoriin. Näin olet mukana huikeiden, liikunnallisten palkintojen arvonnassa!

Pisteitä kannattaa yrittää kerätä mahdollisimman paljon, koska jokainen piste on yksi arpa ja eniten pistetä keränneet saavat myös mainetta ja kunniaa ja mahdollisesti nimensä lehteenkin!

Näin ollen mitä enemmän liikut, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa!
Pääpalkintona kaikkien osallistujien kesken arvotaan 500 euron lahjakortti, jonka voittaja saa käyttää valitsemassaan yhteistyökumppanimme liikkeessä – tai jakaa sen vaikka useampaan paikkaan!

Tämän lisäksi arvotaan suuri määrä muita hienoja liikunnallisia palkintoja, joten nyt meillä kaikilla on monta hyvää syytä liikkua entistäkin enemmän!

Tuula Jokiaho

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät