1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Vedon kausi päättyi puolivälieriin

Vimpelin Veto hävisi keskiviikkona puolivälierien kolmannen ottelun Äänekosken Huimalle 100–74 (17–15, 33–17, 29–15, 21–27). Huima eteni välieriin otteluvoitoin 3-0.

Vimpeli aloitti ottelun vahvasti ottaen hetkessä 13–4 johdon, jonka seurauksena Huima oli pakotettu aikalisälle. Ottelun alussa hieman tavallisuudesta poikkeavaa puolustusmuotoa käyttäneet äänekoskelaiset palasivat aikalisän jälkeen miespuolustukseen, minkä jälkeen kotijoukkue otti ottelun hallinnan lopullisesti itselleen.

MAINOS

Huima esitti kauden parasta hyökkäyspeliä 31 pistettä upottaneen KK Hauserin johdolla. Kun Veto yritti pysäyttää Hauseria avautui kaarelle vapaita heittopaikkoja kaarelle, joista erityisesti Camilla Grönberg 19, Karoliina Rytkönen(11) ja Kaisa Kuisma (10) upottivat tarkasti. Chan Harris nosti 16 pistettä. Huima heitti kolmoset lähes 50 prosenttia tarkkuudella.

Vedon tarkin oli Ulriikka Nuolikoski 20 pisteellä.Korinne Campbell saalisti 18, Breanna Salley 14 ja Alexandra Stelfox 10 pistettä.Ulriikka Latvala upotti 6 pistettä sekä Anni Kujala 2, Anna Peltola 2 ja Riikka Kujala 2 pistettä.

Veto haastoi Huiman kunniakkaasti kahdessa ensimmäisessä ottelussa,mutta Huima oli selvästi parempi kolmannessa pelissä.Sarjanousija Veto pelasi kokonaisuudessaan hienon kauden ja selvisi tavoitteensa mukaisesti pudotuspeleihin.

– Tulostavoite täyttyi ja monet pelaajat pelasivat ensimmäisen kauden Korisliigassa.Saimme myös nostetua koripallo intoa Vimpelissä ja yleisöä kävi otteluissa varsin mukavasti.Tästä on hyvä lähteä kehittämään ensi kautta,Vedon valmentaja Jarkko Havu tilitti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät