1 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Nyt liikkumaan!

Kaikkihan me tiedämme, että liikkua pitäisi. Usein vain tuntuu ihan liian vaikealle vääntää itsensä ylös sohvalta ja lähteä haukkaamaan happea tai muuten liikkumaan.

Torstai-lehti käynnistää nyt kampanjan, joka antaa yhden lisäsyyn lähteä liikkeelle. Nyt liikkumaan -kampanja antaa pisteitä jokaisesta liikuntasuosituksesta seuraavan kahden kuukauden aikana ja jokainen piste on samalla myös arpa, jolla voi parhaimmillaan voittaa jopa 500 euron arvoisen lahjakortin.

MAINOS

Lähdetään nyt innolla liikkumaan, sillä paitsi osallistumisen kampanjaan, jokainen liikkumiseen uhrattu hetki tuo parempaa oloa, hyvää mieltä ja terveyttä – mittaamattoman arvokkaita asioita, jotka päihittävät isonkin arpajaispalkinnon.

Sää ei ole koskaan este tehdä jotain oman terveytensä hyväksi. Sisältä katsoessa ilma voi näyttää kamalalta, mutta oikein pukeutuen ja oikealla asenteella liikkeelle lähtiessä huomaa, ettei se sää nyt niin kamala ollutkaan. Ja jos ulkoilu ei kiinnosta, meillä on mittavat määrät hyviä sisäliikuntapaikkoja ja -ryhmiä, joissa harrastaessa ei ole sään armoilla.

Lähdetään siis liikkumaan, kukin oman kuntotasomme ja rajoitustemme mukaan. Toiselle hyvä liikuntamuoto on rauhallinen kävely rollaattorin kanssa, toinen tarvitsee tunnin juoksulenkin kokeakseen, että on edes yhtään liikkunut.

Nyt liikkumaan -kampanjassa kaikki ovat samanarvoisia, sillä eri lajeja ei erotella toisistaan muutoin kuin siten, mikä on oma tuntemuksesi liikuntasi rasittavuuteen. Kunnon kohotessa mieli piristyy ja vaalenevista kevätilloista voi nauttia ihan uudella tavalla!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät